Fost decan la Universitatea "Ovidius", condamnat la 8 ani de pușcărie

gheorghe-taralunga-fost-decan-facultate-farmacie-constanta-inchisoare-condamnat-mita.jpg

gheorghe-taralunga-fost-decan-facultate-farmacie-constanta-inchisoare-condamnat-mita
Gheorghe Ţarălungă, în calitate de profesor universitar doctor la Facultatea de Farmacie din cadrul Universităţii "Ovidius" Constanţa, "a primit de la zece studenţi sume cuprinse între 200 şi 600 de euro
FOTO: adevarul.ro
Citeste tot despre: 

Fostul decan al Facultăţii de Farmacie din cadrul Universităţii "Ovidius" din Constanţa Gheorghe Ţarălungă a fost condamnat, miercuri, 8 ianuarie, la opt ani de închisoare pentru luare de mită în formă continuată. Decizia instanţei este definitivă.

Curtea de Apel Constanţa s-a pronunţat, miercuri,  8 ianuarie, în dosarul în care Gheorghe Ţarălungă a fost judecat pentru luare de mită în formă continuată, scrie adevarul.ro.

Decan la Universitatea "Ovidius" va face 8 ani de pușcărie

Conform procurorilor DNA - Serviciul Teritorial Constanţa, în ianuarie 2015, inculpatul Gheorghe Ţarălungă, în calitate de profesor universitar doctor la Facultatea de Farmacie din cadrul Universităţii "Ovidius" Constanţa, "a primit de la zece studenţi sume cuprinse între 200 şi 600 de euro, pentru a-i promova, în condiţii nelegale, la diferite examene".

La sfârşitul aceleiaşi luni, "pentru acelaşi motiv, inculpatul Faloutsos Evangelos i-a oferit inculpatului Ţarălungă Gheorghe suma de 200 de euro", potrivit anchetatorilor, fiind totodată organizată acţiunea de prindere în flagrant. 

Magistraţii au decis condamnarea fostului decan al Facultăţii de Farmacie din cadrul Universităţii "Ovidius" la opt ani de închisoare.

De asemenea, instanţa i-a interzis lui Gheorghe Ţarălungă să profeseze ca şi cadru didactic pe o perioadă de cinci ani, scrie adevarul.ro. 

Citește și:

Dosarul în care Dan Șova a fost condamnat pentru luare de mită se reia

Mircea Sandu a fost trimis în judecată de DNA pentru luare de mită

Loading...
 
 

Citește și

  • masina de politie

    Situaţie jenantă pentru un poliţist din Bistriţa Năsăud. Colegii săi de la Direcţia Generală Anticorupţie l-au prins în flagrant când lua mită pentru a nu da amenzi de circulaţie. Din păcate pentru agent, şoferul de la care a luat şpaga era agent sub acoperire. În urma verificărilor maşinii poliţistului, ofiţerii DGA au descoperit banii sub preşul din dreptul chederului.

  • spaga, politist, ilfov,judecata, DNA

    Apari informaţii noi în dosarul mitei la RAR. Funcţionarii foloseau parole pentru a nu fi prinşi. Acestea constau în diverse nume de bărbaţi şi erau schimbate periodic pentru a nu da de bănuit. Mai mult, cei care nu ştiau noile parole nu erau primiţi în acest cerc. Silviu, Marius sau Mihai erau parolele stabilite de funcţionari RAR şi complicii lor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1