Focar de coronavirus la o fabrică din Paşcani! 26 de angajaţi au fost depistaţi pozitiv, secţia lor fiind închisă

Ultima actualizare:

    Test pentru coronavirus
Test pentru coronavirus

Deși pare că pandemia ar fi pe terminate, în realitate lucrurile nu stau deloc așa, chiar dacă regulile stricte din timpul carantinei s-au mai rărit. Un număr de 26 de angajaţi ai societatății Proinvest Group din Paşcani au fost confirmaţi cu noul coronavirus, activitatea în secţia lor de activitate, unde s-a descoperit focarul, fiind închisă.

Iniţial au fost depistaţi pozitiv patru angajaţi al companiei Proinvest Group din Paşcani, însă în urma testării celor o sută de salariaţi care lucrează în secţia respectivă, încă 22 de angajaţi au fost confirmaţi cu noul coronavirus.

Toţi lucrătorii societăţii din Paşcani conformaţi cu coronavirus au fost transportaţi la spitalul de Boli Infecţioase şi la spitalul CFR, ambele din municipiul Iaşi, cei mai mulţi dintre ei fiind asimptomatici.

„DSP a dispus închiderea secţiei fabricii. Măsura a fost luată după ce iniţial patru angajaţi au fost depistaţi pozitiv. Testările ulterioare au arătat că încă 22 de angajaţi sunt confirmaţi cu noul coronavirus.

Aceste măsuri au fost luate pentru o perioadă de 14 zile, timp în care angajaţii secţiei sunt izolaţi la domiciliu. Ancheta epidemiologică este în curs de desfăşurare“, a declarat purtătorul de cuvânt al DSP Iaşi, Marius Voicescu. Proinvest Group Paşcani este o companie specializată în prelucrarea oţelului şi numără în total peste 500 de angajaţi, conform news.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
bani curs valutar dolari jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net