Florinel de la Vişina vine în ţară să dea Bacul

Ultima actualizare:

    Florin Marin  dă examenul la  Biologie, pe care  l-a picat în 2013
Florin Marin dă examenul la Biologie, pe care l-a picat în 2013

A lăsat deoparte distracţiile şi s-a pus cu burta pe carte! Florin Marin (25 de ani) învaţă de zor la Biologie, materia din cauza căreia a ratat Bacalaureatul în 2013, după ce a obţinut doar nota 4. Tânărul îşi doreşte să ajungă pilot, aşa că îi este necesar examenul maturităţii.

”Mi-e ruşine că nu am şi eu diplomă de 12 clase. Când mă gândesc că mama şi tata au bacalaureatul, iar eu care am avut destule condiţii nu, mă simt foarte prost”, a spus Florin Marin pentru Click! În vârstă de 25 de ani, tânărul originar din comuna Vişina, care a devenit celebru după ce s-a căsătorit în aprilie 2017 cu preotul englez Philip Clements (79 de ani), a ratat cel mai important examen - bacalaureatul. Elev la un liceu cu profil mate-info, din Vişina, Florin a obţinut note mici la materiile de la Bac, iar pe cel de la Biologie l-a picat.

”Nu m-am omorât cu învăţatul pentru că eram cu gândul la distracţii, la gagici, la averi. Am luat la Română nota 7, la Matematică 5, iar la Biologie 4. Ştiu că pe atunci mi-a picat un subiect legat de inimă şi eu nu învăţasem deloc”, ne-a mai povestit tânărul care acum formează un cuplu cu un spaniol pe nume Jeronimo Jesus de Vega. Acum spune că este pregătit să dea acest test şi vine în ţară săptămâna viitoare pentru a-l susţine.

”Am învăţat tot, am făcut testele, sunt pregătit. Pe 23 august am examenul şi cred că voi face bine. Motivul pentru care m-am gândit să dau Bacul din nou după cinci ani este că îmi doresc să fiu pilot. Îmi place mult meseria asta şi m-am interesat de ce este nevoie pentru a urma şcoala”, ne-a mai spus Florinel de la Vişina.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net