Florinel de la Vişina se întoarce la soțul homosexual: "Nu ştie cât mai are de trăit"

Ultima actualizare:

    Florinel s-a căsătorit cu fostul cleric englez Philip Clements. Povestea lor a făcut furori și în Anglia
Florinel s-a căsătorit cu fostul cleric englez Philip Clements. Povestea lor a făcut furori și în Anglia

S-au despărțit de patru luni, însă iată că Florin Marin (24 de ani) nu poate sta departe de soț, englezul Philip Clements (79 de ani). Fostul preot al Bisericii Anglicane este bolnav, așa că l-a rugat pe „tinerel” să vină la el.

Din luna octombrie, Florin Marin, alias Florinel de la Vișina, se iubește cu un bărbat de origine spaniolă, pe nume Jeronimo Jesus de Vega (48 de ani). Deși, în acte românul tinerel este căsătorit cu Philip Clements, fost paroh în orașul Eastry, din Kents, iată că nu-l deranjează să aibă o altă relație, mai ales că actualul lui partener e patron de restaurant și-l răsfață cu bani și cadouri scumpe. Acum însă, este nevoit să se întoarcă la soțul său, însă doar pentru câteva zile. Fostul cleric este bolnav și vrea să-l vadă cu orice chip pe Florinel. În plus, i-a promis și un cadou. ”Philip este foarte bolnav, are probleme cu inima, și vrea să mă vadă pentru că a spus că nu știe cât mai are de trăit. Chiar dacă ne-am despărțit, eu mă voi duce la el pentru că a fost bun cu mine și m-a ajutat, mi-a cumpărat apartament. Îi sunt recunoscător pentru tot. O să merg pe 14 decembrie. Vrea să mă vadă și să-mi dea și un cadou cu ocazia sărbătorilor. Mie îmi plac gențile, probabil că îmi va cumpăra una”, a spus Florin Marin, pentru Click!.  


    Florinel, alături de noul iubit, un spaniol bogat
Florinel, alături de noul iubit, un spaniol bogat

Nu va sta mai mult de 3 zile în Anglia, și asta pentru că iubitul spaniol este destul de gelos și îi e frică să nu-l piardă.  A devenit celebru după ce s-a căsătorit în data de 25 aprilie 2017 cu un fost cleric de origine engleză, mai bătrân cu 55 de ani, pe nume Philip Clements. Florin Marin, alias Florinel de la Vișina,  l-a cunoscut pe actualul soț pe un site matrimonial. El și-a vândut casa dint orașul Kent, și a cumpărat un apartament în București în valoare de 100.000 de euro, apoi l-a plimbat în vacanțe, i-a cumpărat haine, genți. În septembrie s-au despărțit după ce fostul preotul și-a lovit soțul tinerel, în  timp ce dormea. Deși s-au despărțit, în acte sunt încă soți. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net