Florinel de la Vişina îşi trăieşte viaţa din plin. Cum a fost surprins la 18 luni de la moartea soţului

Ultima actualizare:

    Florinel, cu mască de protecţie, alături de un bărbat, la intrarea în mallFoto: Blitz
Florinel, cu mască de protecţie, alături de un bărbat, la intrarea în mallFoto: Blitz

Au trecut aproape 18 luni de la moartea vicarului englez Philip Clements, devenit celebru după ce s-a căsătorit cu un român mai tânăr cu 55 de ani. Iată că Florinel de la Vişina şi-a revenit după moartea soţului său şi preferă să stea mai mult prin ţară. El a fost surprins la mall, pentru shopping, alături de un alt bărbat.

În aprilie 2017, ştirea că vicarul Philip Clements (79 de ani) se căsătorea, în Anglia, cu un român în vârstă de 24 de ani făcea înconjurul planetei. Tânărul se numeşte Florin Marin, alias Florinel de la Vişina, iar căsnicia cu englezul a fost una cu suişuri şi coborâşuri.

Prelatul şi-a vândut casa din oraşul Kent şi i-a cumpărat soţului, în Bucureşti, un apartament în valoare de 100.000 de euro, apoi l-a plimbat în vacanţe, i-a cumpărat haine şi accesorii scumpe. În ciuda numeroaselor dovezi de iubire din partea britanicului, românul, acum în vârstă de 28 de ani, l-a părăsit şi a fugit în Spania pentru un partener mai tânăr decât soţul.

În luna mai 2020, prelatul a decedat la Spitalul Elias din Bucureşti,  în urma unui stop cardio-respirator, la 82 de ani. Bătrânul se simţise rău şi făcuse temperatură. 


    Împreună cu Philip Clements, pe vremea  când cei doi alcătuiau o familie fericită
Împreună cu Philip Clements, pe vremea când cei doi alcătuiau o familie fericită

„Sunt distrus. Philip a decedat aseară (duminică, 31 mai). M-au anunţat de la Spitalul Elias, pe la miezul nopţii. Sunt debusolat, îndurerat, nu ştiu încotro s-o iau şi ce să fac. Ştiu doar că îl voi incinera. I s-a făcut rău lui Philip şi am chemat ambulanţa”, a declarat Florinel de la Vişina, pentru Click!, la momentul respectiv.

Recunoaşte că este ahtiat după haine

La un an şi cinci luni de când a rămas văduv, tânărul a fost surprins, zilele trecute, în timp ce intra într-un mall din Capitală, pentru cumpărături. După cum dezvăluia el, este ahtiat după haine, mai ceva ca o femeie. La mall, văduvul n-a venit singur, ci însoţit de un alt bărbat, cu care părea destul de apropiat. Florinel îşi trăieşte viaţa din plin, se pare, şi e fericit aşa cum dorea răposatul să fie.

Pe lângă apartament, Florinel va beneficia şi de o pensie de urmaş (alocaţie lunară corespunzătoare unui procent din pensia pe care a primit-o persoana decedată). Fostul vicar Philip Clements avea o pensie de 2.300 de lire sterline (13.300 de lei). Tânărul dezvăluise că va încasa şi ajutorul de înmormântare, acordat de autorităţile britanice, în valoare de 2.000 de lire sterline (11.600 de lei), dar şi asigurarea de viaţă a răposatului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net