Florinel de la Vişina, cu iubitul spaniol la ţară, la mamaie

Ultima actualizare:

    Florinel şi Jeronimo Jesus  de Vega au sărbătorit Revelionul la un restaurant de lux
Florinel şi Jeronimo Jesus de Vega au sărbătorit Revelionul la un restaurant de lux

Relaţia dintre Florinel de la Vişina şi iubitul Jeronimo Jesus de Vega face paşi mari. Dacă iniţial se credea că e doar aventură, iată că tânărul, devenit celebru după ce s-a căsătorit cu un fost preot englez, l-a dus pe spaniol la ţară, în Dâmboviţa, să-i cunoască bunicii. Aceştia l-au ”omenit” pe spaniol cu mămăligă, ţuică şi sarmale.

Viaţa lui Florin Marin, tânărul în vârstă de  24 de ani din judeţul Dâmboviţa, comuna Vişina, e demnă de scenariul unei telenovele.  S-a căsătorit în aprilie 2017 cu fostul preot britanic Philip Clements, s-a despărţit de el şase luni mai târziu pentru că nu-l lăsa să doarmă şi pentru că i-a dat un pumn în somn, iar apoi s-a cuplat cu un afacerist spaniol pe nume Jeronimo Jesus de Vega. Deşi mulţi se aşteptau să fie o aventură, iată că povestea cu spaniolul e pe cât se poate de serioasă: săptămâna trecută, Florinel l-a adus pe Jeronimo să-l prezinte bunicilor săi din comuna Vişina.


    Familia lui Florinel a fost foarte fericită să-l aibă oaspete pe Jeronimo
Familia lui Florinel a fost foarte fericită să-l aibă oaspete pe Jeronimo

Oameni simpli şi gospodari, aceştia s-au pregătit ca la carte. Mamaie Gina a făcut salată de boeuf, a scos o varză murată de la putină, murăturile din beci, carnea de la garniţă şi a pus de-o ţuică fiartă, să-şi răsfeţe nepotul, dar şi pe partenerul lui. Spaniolul a avut parte de un regal culinar cu tradiţie şi s-a desfătat din toate bunătăţile făcute de mamaie. ”E pentru prima dată când îl aduc pe Jeronimo în România. Îi promisesem acest lucru, iar vinerea trecută am fost la mine acasă. L-am adus la bunica, iar Jeronimo a mâncat din toate, i-a plăcut mult, şi sarmale, şi brânză”, ne-a spus Florin Marin. Cucerit de frumuseţile patriei, de mâncarea şi peisajul de la Vişina, spaniolul va reveni în ţară. Zilele trecute, cei doi s-au întors în Spania, acolo locuieşte Jeronimo împreună cu descurcăreţul român.

E căsătorit din aprilie 2017 cu preotul britanic

simeon stalpnicul png

Florinel de la Vișina a devenit celebru după ce s-a căsătorit în data de 25 aprilie 2017 cu un fost cleric de origine engleză, mai bătrân cu 55 de ani, pe nume Philip Clements. Florin Marin, alias Florinel de la Vișina,  l-a cunoscut pe actualul soț pe un site matrimonial. El și-a vândut casa dint orașul Kent, și a cumpărat un apartament în București în valoare de 100.000 de euro, apoi l-a plimbat în vacanțe, i-a cumpărat haine, genți. În septembrie s-au despărțit, deși în acte sunt încă soți. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net