Florin Cîţu: "Sunt foarte supărat să văd că există o minoritate care încă nu vrea să respecte regulile în vigoare!"

Ultima actualizare:

    Florin Cîțu va discuta cu primarul general şi cu primarii de sector despre situația din BucureștiFoto: captură video
Florin Cîțu va discuta cu primarul general şi cu primarii de sector despre situația din BucureștiFoto: captură video

Florin Cîţu a declarat, luni (22 martie), că a văzut ce s-a întâmplat în weekend și că este nemulţumit că sunt persoane care încă nu au înţeles că trebuie respectate regulile. Premierul a anunţat că, la ora 13.00, va avea o întâlnire cu primarul general şi primarii de sector pentru a discuta despre situaţia din Bucureşti, oraş care se apropie de incidenţa de 6 la mie. De asemenea, va discuta cu prefecţii tuturor judeţelor, aşteptându-se la soluţii de la autorităţile locale.

”Am văzut şi eu ca şi dumneavoastră imaginile cu ce s-a întâmplat în weekend-ul trecut în cluburi şi în staţiunile montane şi vreau să vă spun că sunt foarte supărat să văd că există o minoritate dintre concetăţenii noştri care încă nu vrea să respecte regulile în vigoare. Implicaţiile sunt pentru toţi”, a declarat, luni, premierul Florin Cîţu, într-o conferință de presă.

Municipiul Bucureşti se apropie de o incidenţă de 6 la mie. Premierul a declarat că nu toate restaurantele şi nu toate cluburile nu respectă reglile, sunt doarr câteva.

”Acolo unde nu se respectă legea voi fi intransigent. Nimeni nu este mai presus de lege. Din păcate, avem şi parlamentari, politicieni, care instigă la nerespectarea legii. Cred că aici este o problemă morală pentru aceşti oameni, sunt parlamentari, fac legi pentru România, dar nu respectă legislaţia în vigoare. Nu am o problemă cu protestele, sunt liberal şi protestele sunt ok, sunt oameni care mă înjură, vor să protesteze, foarte bine, dar să o facă respectând legea. Să poarte mască, este tot ceea ce le cer”, a adăugat Cîțu.  va discuta cu primarul general şi cu primarii de sector.

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net