Florin Cîțu, propunerea de premier cu care PNL va merge luni la Cotroceni

Ultima actualizare:

    Florin Cîțu este, deocamdată, premierul interimar al României. PNL speră să-l aducă din nou în fruntea unui Guvern cu drepturi depline
Florin Cîțu este, deocamdată, premierul interimar al României. PNL speră să-l aducă din nou în fruntea unui Guvern cu drepturi depline

Florin Cîțu este propunerea de premier cu care delegația PNL va merge, luni, la Palatul Cotroceni, pentru consultări. Întâlnirea cu președintele Klaus Iohannis va avea loc la ora 12.00, partidul liberal fiind primul care va intra la discuții.

Biroul executiv al PNL a decis, joi seara, cu unanimitate de voturi, ca Florin Cîțu să fie propunerea de premier pe care partidul o va prezenta la consultările de la Cotroceni convocate pentru săptămâna viitoare de președintele Klaus Iohannis. 

Ce scrie în comunicatul transmis de PNL 

„Partidul Național Liberal a decis în ședința Biroului Executiv Național, din această seară, ca nominalizarea PNL, pentru funcția de prim-ministru, la consultările de luni, de la Palatul Cotroceni, să fie Florin Cîțu, prim-ministrul interimar, președintele PNL. Astfel, în conformitate cu articolul 89 litera o, BEX al PNL a decis în unanimitate, ca propunerea pentru Biroul Politic Național al PNL, pentru funcția de prim-ministru al României, pe care PNL o va face în cadrul consultărilor cu Președintele României, Klaus Iohannis, să fie președintele PNL, Florin Cîțu”, anunță un comunicat al PNL.

Cine face parte din delegația PNL 

Delegația care va reprezenta PNL la consultările convocate de Președintele României este formată din: președintele PNL, Florin Cîțu, și prim-vicepresedinții: Rareș Bogdan, Gheorghe Flutur, Lucian Bode și Iulian Dumitrescu.

Consultări la Cotroceni. Calendarul întâlnirilor 

Consultările vor avea loc luni, 11 octombrie 2021, după următorul program:

  • Ora 12:00 – Partidul Național Liberal (PNL);
  • Ora 13:00 –Partidul Social Democrat (PSD);
  • Ora 14:00 – Uniunea Salvați România (USR);
  • Ora 16:00 – Alianța pentru Unirea Românilor (AUR);
  • Ora 16:30 – Uniunea Democrată a Maghiarilor din România (UDMR);
  • Ora 17:00 – Minorități naționale reprezentate în Parlament.

CITEȘTE ȘI: Klaus Iohannis cheamă luni partidele la consultări

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net