Florin Cîțu, declarații optimiste: "Suntem pregătiţi nu numai de valul patru, ci să depăşim pandemia"

florin-citu.jpg

florin citu
Premierul Florin Cîțu este optimist în ceea ce privește modul în care România gestionează situația creată de către pandemie
Sursă foto: Inquam Photos/George Călin

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Premierul Florin Cîţu a declarat, luni seară, la Constanţa, că autorităţile nu sunt pregătite doar de valul 4, ci sunt pregătite să depăşească pandemia de coronavirus.

Florin Cîţu a fost întrebat de jurnalişti, înainte de a intra în Casa de Cultură din Constanţa, unde au loc alegeri pentru şefia organizaţiei judeţene, dacă suntem pregătiţi de valul 4. Premierul a avut un răspuns optimist, relatează News.ro.

"Suntem pregătiţi nu numai de valul patru, suntem pregătiţi să depăşim pandemia. Sunt sigur că şi Ministerul Sănătăţii este pregătit, deci nu ar trebui să fie nicio problemă, avem dozele de vaccin", a transmis premierul. 
De asemenea, întrebat ce măsuri de relaxare vor fi luate de la 1 august, Florin Cîţu a răspuns: "Nu foarte multe, rămânem cam cu ce avem acum, masca rămâne la interior, dar cred că ceea ce avem acum este foarte bine şi văd că toate lumea se bucură de aceste măsuri".

Purtarea măștii de protecție rămâne obligatorie în spațiile închise

Masca de protecție va rămâne obligatorie în spații închise și după 1 august, dată la care este prevăzută o nouă etapă de relaxare a unor restricții. În contextul în care medicii vorbesc despre un iminent val 4 al pandemiei de COVID, ministrul de Interne, Lucian Bode, spune că "nu vor mai fi neapărat noi măsuri de relaxare", ci vor exista "completări la cele aflate deja în vigoare", precum creșterea numărului permis de participanți la evenimentele private.

 

Citește și: 

Ciprian Ciucu este noul preşedinte al PNL Bucureşti. Ce i-a transmis premierul Cîțu

Premierul Cîțu a anunţat noi măsuri de relaxare de la 1 august. Ce se întâmplă cu masca de protecție

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul