VIDEO Florentin Pandele către Gabriela Firea: ”De când ești primar nu mai am un miligram de liniște. Am devenit dădacă”

Ultima actualizare:

    Gabriela Firea și Florentin Pandele, primul cuplu din țară în care ambii sunt primari
Gabriela Firea și Florentin Pandele, primul cuplu din țară în care ambii sunt primari

Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari, și soția sa, Gabriela Firea, au făcut zilele trecute un live pe Facebook. Timp de mai bine de jumătate de oră, cei doi edili au vorbit deschis despre provocările la care sunt supuși zi de zi de când ambii ocupă funcțiile publice. ”De când ești primar general nu mai am un miligram de liniște. Am devenit dădacă”, i-a transmis bărbatul nevestei sale.

”Pas în doi”. Așa se numește postarea în care apar Gabriela Firea (48 de ani) și Florentin Pandele (59 de ani). Cei doi sunt acasă, fiecare în altă cameră și discută deschis despre problemele legate de politică, pe care amândoi le întâmpină din partea rivalilor.

Aceștia au acceptat să vorbească de față cu toată lumea și să spună lucrurilor pe nume.

Fiecare l-a întrebat pe celălalt de ce mai candidează, iar Pandele pare că nu o încurajează pe Firea să meargă mai departe.

”Albinuța, vreau să-ți spun că niciodată nu vei reuși să mulțumești electoratul. Sunt 20 de ani de când sunt primar și îmi pun întrebarea dacă mai sunt marinar, dacă mai sunt ofițer de marină, comandant de cursă lungă. Sunt atacat din primul mandat și până acum. Cel mai atacat sunt de când ești primar general. De când ești tu primar general în mine nu mai este nici măcar un miligram de liniște, pentru că nu ți-am spus tot niciodată ca să nu-ți creez probleme. Și nici nu-ți voi spune cum vin pe mine, zilnic, da, zilnic. Nu este zi de la bunul Dumnezeu să nu vină cineva care să-mi spună: vezi că te saltă mâine, vezi că te saltă pomâine, vezi că nu știu ce s-a întâmplat în București și spun că tu ești în spatele respectivei afaceri. Este disperare mare, trebuie să înțelegi. Suntem singuri împotriva tuturor. Nu vreau să ne victimizăm”, a spus Florentin Pandele către soția sa.

Florentin Pandele, atac la Liviu Dragnea

Edilul Voluntariului a continuat discuția pe această temă, pe ritmuri de muzică populară și de lăutărească, acuzându-l pe Liviu Dragnea de atacuri repetate la Firea.

”Albinuța, după ce ai câștigat alegerile, cel mai mare dușman al tău, au fost cei care se găseau în conducerea PSD-ului. Puțin știu că cele mai mari atacuri le-ai avut din partea lui Dragnea, Dumnezeu să-i dea sănătate și libertate, și a celor care erau lângă el. Știu foarte bine ce ți s-a promis și câte piedici ai primit. Știu foarte bine cum erau, pentru că am stat de vorbă cu oameni, foști miniștrii, care mi-au spus că tu cereai atâtea lucruri. Apropo de apa caldă! Ai grijă că ești lucrată! Din sursă sigură apa caldă se oprește intenționat și astă iarnă la fel, exceptând avariile care știm foarte bine de ce se produc.Vin atacuri în avalanșă. De ce mai candidezi când ai atâtea atacuri împotriva ta?”, a întrebat-o franc Pandele.

Motivul pentru care Firea mai vrea un mandat la Primăria Capitalei

Gabriela Firea i-a spus că știe că mereu a fost ponegrită și pusă la zid, dar că nu vrea să renunțe.

”Nu vreau să renunț pentru niște persoane care pur și simplu mă denigrează și în timp s-a dovedit că tot ceea ce s-a spus despre mine nu era adevărat. Am multe proiecte începute pe care vreau să le duc la bun sfârșit. Nu pot să abandonez doar pentru că unele persoane mă denigrează. Fiecare pe drumul lui, Dumnezeu știe drumul fiecăruia. Românii nu vor fi așa ușor păcăliți”, a explicat primarul Capitalei.

Florentin Pandele: ”Acum, la bătrânețe, am ajuns dădacă”

În replică, soțul i-a spus că nu-și dorește ca ea să ocupe funcții politice, ci doar să stea acasă, alături de familie.

Când sunt acasă, cei doi primari dau în mintea copiilor, alături de băieții lor
Când sunt acasă, cei doi primari dau în mintea copiilor, alături de băieții lor

”Știai cât de mult îmi dorem să vii acasă, să stai mai mult cu copiii, pentru că în acești patru ani, acum la bătrânețe, uite și tu ce barbă am, am ajuns să fiu și dădacă. Nu-mi doresc să iei PSD, știi foarte bine că-mi doresc foarte puțin, chiar deloc, să ai funcții politice. Adu-ți aminte cât de mult te-am rugat să-ți dai demisia după primul an, pentru că oamenii aceștia îți vor distruge imaginea”, a continuat Pandele.

Întregul dialog dintre cei doi soți îl puteți asculta în filmuțelul atașat.

Gabriela s-a căsătorit în 1993 cu Răsvan Firea de la care are un băiat, Tudor Ștefan, în vârstă de 25 de ani.

După decesul soțului, în 24 ianuarie 2010, Gabriela Firea s-a recăsătorit cu Florentin Pandele în septembrie 2010, cu care are doi copii, pe David Petru, de 8 ani, și Zian Mihail, de 5 ani.

Citește și: 

https://www.click.ro/news/national/declaratia-de-dragoste-lui-florentin-pandele-de-ziua-gabrielei-firea-esti-iubita-fara

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image
actualitate.net
image
actualitate.net