Fiul unui milionar celebru a amenințat că se aruncă de pe macara. A coborât după 10 ore

Ultima actualizare:

    Ștefan Mureșan se află cocoțat la o înălțime de aproximativ 20 de metri Captură: Antena 3
Ștefan Mureșan se află cocoțat la o înălțime de aproximativ 20 de metri Captură: Antena 3

Fiul omului de afaceri Sever Mureşan, Ştefan Mureşan, a făcut astăzi circ în toată regula. La ora 10.30 s-a urcat pe o macara aflată pe un șantier amenajat la intersecția străzilor Uverturii şi Apusului din sectorul 6 la Capitalei, la o înălțime de aproximativ 20 de metri, și amenință că se sinucide. Motivul? Nu și-a primit salariul.

UPDATE: Tânărul a coborât de pe macara după zece ore

Ștefan Mureșan a fost condus la Secția 21 Poliție din Capitală pentru a fi audiat. Totodată, el va ajunge și la spital pentru a fi examinat de medici. 

Bărbatul de 35 de ani a spus că a făcut mai multe lucrări de construcție în cartierul Militari, dar că nu a fost plătit de contractorul său.

Potrivit autorităților ajunse la fața locului, acesta a amenințat că se va sinucide.

Până la această oră, Ștefan Mureșan, nu a coborât și au trecut deja nouă ore, timp în care nu a mâncat și nu a băut nimic.

La fața locului se află o echipă întregă de pompieri, polițiști și negociatori care încearcă să-l convingă pe bărbat să renunţe la protest.

Ce zice tatăl său

”Constructorul vrea să-l scoată din circuit și să angajeze pe altcineva. Nu are intenție să se arunce de acolo”, a declarat tatăl său.

Sever Mureşan este unul dintre cei mai controversaţi oameni de afaceri din România și a devenit celebru după ce a falimentat Banca Dacia Felix în anul 2001, unde era acţionar principal.

În 1999, Curtea Constituţională de la Geneva l-a condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare pentru nişte inginerii financiare internaţionale legate de banii „evaporaţi” de la Dacia Felix, dar judecătorii constănețeni l-au achitat.

Totuşi, în 2010 a fost condamnat la plata a 100 de milioane de dolari şi a 10 milioane de franci elveţieni.

Mai nou, Mureşan s-a apucat de acte de filantropie, el donând bani parohiei Sfântu Gheorghe din Câmpia Turzii. Pentru aceste fapte merituoase, la sfârşitul anului 2011 a fost decorat cu Crucea Transilvană de ÎPS Andrei, mitropolitul Clujului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net