Fiul preotului, suspect în cazul femeii înjunghiate de 26 de ori

Ultima actualizare:

    Suspectul de 23 de ani  e cunoscut drept  consumator de  substanţe interzise
Suspectul de 23 de ani e cunoscut drept consumator de substanţe interzise

Anchetatorii cercetează un caz care, iniţial, n-a ridicat semne de întrebare. O femeie din Lipăneşti (Prahova) a fost găsită moartă de pompierii care interveneau, duminică noapte, pentru stingerea locuinţei. Legiştii au descoperit că femeia avea 26 de leziuni provocate de un obiect ascuţit.

Incendiu care ascundea o crimă! Oamenii legii au încercat să descurce iţele cazului din Lipăneşti. Miercuri noapte, poliţiştii l-au reţinut pe principalul suspect, M.T.M. (23 de ani), fiul unui preot din comună. Tânărul a fost reţinut după o serie de percheziţii, iar surse apropiate de anchetă dezvăluie că au fost găsite haine murdare de sânge. M.T.M şi-ar fi recunoscut fapta, însă la momentul în care a fost audiat nu era foarte coerent. Despre el se spune că este cunoscut drept consumator de substanţe interzise. Tânărul nu ar fi fiul biologic al preotului, ci ar fi fost adoptat de către acesta, potrivit oamenilor din comună. M.T.M. făcea parte dintr-un anturaj periculos, iar în trecut a fost implicat într-o tâlhărie care a avut loc în Ploieşti. Atunci, victimă a fost un bărbat pe care l-a ameninţat, împreună cu alţi prieteni, şi pe care l-a lăsat fără telefon. M.T.M a fost condamnat în 2017 la trei ani de închisoare cu suspendare. 

M.T.M ar fi intrat duminică noapte în casa femeii ca să caute bani pentru droguri. Arma crimei ar fi o bucată de metal lungă şi tăioasă, posibil o pilă folosită pentru ascuţit cuţite. Femeia are 26 de înţepături pe corp, iar lovitura fatală a fost aplicată în zona gâtului.  Autorul faptei a incendiat casa după ce a omorât-o pe femeie. “A omorât-o, iar apoi a dat foc la casă, ca să-şi acopere urmele”, spune îngrozit un localnic.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net