Fiul lui Sile Cămătaru, reținut după ce a condus o maşină sub influenţa drogurilor şi fără permis

Ultima actualizare:

    Albert Balint, fiul lui Sile Cămătarufoto: Ziua de Vest
Albert Balint, fiul lui Sile Cămătarufoto: Ziua de Vest

Albert-Florian Balint, fiul lui Sile Cămătaru, a fost reținut pentru 24 de ore după ce polițiștii l-au surprins la volan, deși avea permisul de conducere suspendat. Surse din poliție au declarat pentru G4Media că Balint a fost testat pentru consumul de droguri, iar rezultatul a fost pozitiv, însă acesta a refuzat prelevarea de mostre de sânge.

Fiul lui Sile Cămătaru a fost oprit de poliţia rutieră vineri, în comuna Găneasa (judeţul Olt). El conducea un BMW X5, deşi avea permisul de conducere suspendat. El a fost testat cu aparatul DrugTest, iar rezultatul a fost pozitiv. Ulterior, Balint a refuzat prelevarea de mostre biologice, arată g4media.ro. În consecinţă, au fost întocmite acte procedurale pentru comiterea infracţiunilor de conducere fără permis şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. Totodată, s-a dispus reţinerea sa pentru 24 de ore, fiind dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Olt.

Albert Balint a ieşit pe 16 decembrie din arestul poliţiei

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, pe data de 27 decembrie, politţştii  din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Găneasa au oprit în trafic un autoturism. ”În urma controlului efectuat, s-a stabilit faptul că, un bărbat, de 32 de ani, din Bucureşti, a condus autoturismul având dreptul de a conduce suspendat.Totodată, acesta a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv, însă a refuzat să îi fie prelevate mostre biologice de sânge", au precizat reprezentanţii IPJ Olt. Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.Albert Balint a ieşit pe 16 decembrie din arestul poliţiei după ce a fost acuzat că a înjunghiat un tânăr în faţa unui club din Timişoara, în luna octombrie. Eliberarea sa a survenit după ce tânărul înjunghiat şi-a retras plângerea.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net