Fiul lui Răzvan Theodorescu, înhumat la Bellu

funeralii.jpg

Funeralii, Vladimir Theodorescu
Durere şi lacrimi la funeraliile lui Vladimir Theodorescu
Foto: "Adevărul"

Vladimir Theodorescu (43 de ani), fiul lui Răzvan Theodorescu (fost ministru al Culturii), a fost înmormânat ieri după-amiază la Cimitirul Bellu din Capitală. Ceremonia religioasă fusese oficiată la Biserica Sfântul Ilie – Rahova. La funeralii au fost prezenţi membri ai familiei şi prieteni.

Avocatul a fost găsit prăbuşit luni după-amiază, în casa de vacanţă din comuna argeşeană Corbeni, satul Oeştii Pământeni. Cu o zi înainte, Theodorescu îi povestise unui prieten, Sorin Pavel, că în weekend, pe când vizita nişte proprietăţi, ar fi fost muşcat de un şarpe. „Se pare că a fost vorba de venin de viperă şi că muşcătura era din urmă cu două-trei zile. Având în vedere că era un bărbat solid, efectele au început să apară la 48 de ore după ce a fost muşcat“, a declarat, pentru adevarul.ro, Sorin Pavel. Neoficial, Serviciul de Medicină Legală Argeş confirmă ipoteza  furnizată de prietenul lui Vladimir Theodorescu.

Loading...
 
 

Citește și

  • Îl cheamă Berus. Vipera Berus. Are 50 cm lungime, o greutate de 200 de grame, capul este teşit, botul rotunjit, partea dorsală ovală, la baza maxilarelor este mai lat, aici găsindu-se glanda cu 18 mg de venin. Acesta este şarpele care l-a ucis pe Vladimir, băiatul celebrului academician, Răzvan Theodorescu.