Fiul lui Miron Cozma, accident la Timişoara. Era băut la volan

Ultima actualizare:

    Dan Cozma a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un stâlp Foto: opiniatimisoarei.ro
Dan Cozma a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un stâlp Foto: opiniatimisoarei.ro

Dan Cozma, fiul fostului lider al minerilor, Miron Cozma, a provocat marţi seară un accident într-o intersecţie din Timişoara. Pe fondul băuturilor alcoolice consumate, el a pierdut controlul volanului în curbă şi a ajuns cu maşina pe spaţiul verde, unde s-a oprit într-un stâlp de iluminat.

Fiul fostului lider al minerilor din Valea Jiului Miron Cozma a fost testat şi i s-a găsit o alcoolemie de 1,25 alcool pur în aerul expirat. După accident, şoferul a abandonat maşina lovită şi a fugit de la locul faptei.

Potrivit poliţiştilor, accidentul în care a fost implicat Dan Cozma a avut loc marţi seara în Piaţa Bălcescu din Timişoara. Fiul lui Miron Cozma conducea un autoturism marca Audi, când a ratat o curbă şi a ajuns pe spaţiul verde, apoi a izbit un stâlp de iluminat public. Poliţiştii ajunşi în Piaţa Bălcescu au început să îl caute pe şofer, apoi l-au găsit pe una din străzile din vecinătatea pieţei. Bărbatul de 37 de ani a fost condus la spital pentru prelevarea probelor de sânge şi i-a fost întocmit dosar penal. Va trebui să achite şi paguba provocată prin lovirea stâlpului de iluminat public, întrucât în urma accidentului.

Fiul lui Miron Cozma a mai fost condamnat în trecut cu suspendare pentru alcool la volan. De mai multă vreme lucrează în construcţii în Islanda.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net