Fiul lui Miron Cozma, accident la Timişoara. Era băut la volan

masina_dan_cozma.jpg

masina dan cozma accident
Dan Cozma a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un stâlp
Foto: opiniatimisoarei.ro

Dan Cozma, fiul fostului lider al minerilor, Miron Cozma, a provocat marţi seară un accident într-o intersecţie din Timişoara. Pe fondul băuturilor alcoolice consumate, el a pierdut controlul volanului în curbă şi a ajuns cu maşina pe spaţiul verde, unde s-a oprit într-un stâlp de iluminat.

Fiul fostului lider al minerilor din Valea Jiului Miron Cozma a fost testat şi i s-a găsit o alcoolemie de 1,25 alcool pur în aerul expirat. După accident, şoferul a abandonat maşina lovită şi a fugit de la locul faptei.

Potrivit poliţiştilor, accidentul în care a fost implicat Dan Cozma a avut loc marţi seara în Piaţa Bălcescu din Timişoara. Fiul lui Miron Cozma conducea un autoturism marca Audi, când a ratat o curbă şi a ajuns pe spaţiul verde, apoi a izbit un stâlp de iluminat public. Poliţiştii ajunşi în Piaţa Bălcescu au început să îl caute pe şofer, apoi l-au găsit pe una din străzile din vecinătatea pieţei. Bărbatul de 37 de ani a fost condus la spital pentru prelevarea probelor de sânge şi i-a fost întocmit dosar penal. Va trebui să achite şi paguba provocată prin lovirea stâlpului de iluminat public, întrucât în urma accidentului.

Fiul lui Miron Cozma a mai fost condamnat în trecut cu suspendare pentru alcool la volan. De mai multă vreme lucrează în construcţii în Islanda.

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Dan Cozma, fiul fostului lider al minerilor Miron Cozma, a fost condamnat de Judecătoria Petroşani la un an şi patru luni de închisoare cu suspendare.

  • Dan Cozma, fiul fostului lider al minerilor din Valea Jiului Miron Cozma, a fost lăsat liber de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, care l-au audiat, marţi seară, timp de aproximativ cinci ore într-un dosar de evaziune fiscală.