Fiul lui Guţă, cu capul spart, picioare şi coaste rupte

Ultima actualizare:

    Maşina care se afla  fiul lui Guţă a fost  avariată grav în  urma impactului
Maşina care se afla fiul lui Guţă a fost avariată grav în urma impactului

Marţi, 13. Zi cu ghinion pentru Nicu Guţă Junior, 23 de ani. Fiul celebrului Nicolae Guţă a ajuns la spital după ce a intrat cu maşina într-un cap de pod de pe un drum din Gorj. Guţă junior a ajuns la un spital din Bucureşti cu un elicopter SMURD. El şi-a rupt un picior şi trei coaste.

Nicu Guţă junior se afla în maşină cu un prieten, Dragoş Neacşu, 22 de ani, din Petroşani. Se pare că cei doi tineri ar fi consumat alcool înainte de a se urca în maşină şi au rulat cu viteză mare, dar poliţiştii aşteaptă testul sângelui pentru a fi siguri. Accidentul, care se putea transforma rapid într-o tragedie, a avut loc pe DE 79, pe raza comunei gorjene Drăguţeşti. La volan, potrivit IPJ Gorj, se afla Neacşu, care nici măcar nu deţine permis de conducere. Din cauza vitezei, şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a “înfipt” într-un cap de pod. În urma impactului, cei doi tineri au fost răniţi grav.

Până să vină pompierii, alţi participanţi la trafic i-au scos din maşină. „Şoferul nu era conştient, iar ce­lălalt era plin de sânge. I-am scos din maşină cu greu. Nu ştiu exact cine era la volan. Nici n-am ştiut că este vorba de fiul manelistului”, a povestit un martor.„În urma ­verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că tânărul de 22 de ani nu posedă permis de conducere. Cei doi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean «Tudor Vladimirescu» unde le-au fost acordate în­grijiri medicale şi recol­tate probe biologice”, a spus Miruna Prejbeanu, pur­tătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Nicu Guţă junior  e cântăreţ de  manele, ca tatăl lui
Nicu Guţă junior e cântăreţ de manele, ca tatăl lui

Cu toate acestea, unul dintre medicii care i-au acordat îngrijiri medica­le lui Nicu Guţă junior a declarat, pentru mass media locală, că fiul manelistului i-ar fi spus că el a fost la volan. Poliţia va cerceta cazul, mai ales că pe fir au intrat şi oamenii legii de la Crimă organizată, care suspectează că manelistul şi prietenul său ar fi folosit şi droguri. Aceştia au percheziţionat maşina la faţa locului, pe DE 79, mai apoi au luat-o pentru cercetări amănunţite şi ridicare de probe. În vehicul au fost găsite doar câteva foiţe pentru ţigări.

Marţi noaptea, la spital a ajuns şi familia manelistului, mai exact mama şi sora lui. Nicoleta Guţă, sora juniorului, a venit şi miercuri dimineaţa la Târgu Jiu şi a declarat că Nicu va avea nevoie urgent de o intervenţie chirurgicală care va fi făcută la Clinica Monza din Bucureşti. Nicoleta Guţă a negat că fratele său ar fi consumat alcool sau droguri şi a afirmat că evenimentul rutier s-a produs din cauza oboselii. Marţi noaptea, Dragoş Neacşu a fost transferat la un spital din Capitală, căci are fractură la coloană.

Tânărul de  23 de ani a suferit  multiple fracturi
Tânărul de 23 de ani a suferit multiple fracturi

Judecat pentru lovire după ce a agresat o tânără

Nicu Guţă a fost trimis recent în judecată, pentru lovire sau alte violenţe, după ce o tânără de 19 ani le-a povestit poliţiştilor că pe 1 mai, în Noaptea de Înviere, a fost agresată de acesta, într-un club din Petroşani. Tânăra a ripostat, iar Nicu Guţă a tras-o de păr şi i-ar fi dat cu o sticlă în cap. După ce fata a sunat la poliţie, manelistul a ameninţat-o cu moartea. În prezent, băiatul lui Guţă se află sub control judiciar, dar poate părăsi domiciliul. Se pare că marţi seara se întorcea la Petroşani, după ce fusese la Bucureşti, la o cântare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net