Fiul lui Gino Iorgulescu a fost arestat preventiv

mario_main.jpg

mario iorgulescu
Mario Iorgulescu a fost arestat preventiv
Foto: Facebook

Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Gino Iorgulescu, a primit o veste devastatoare de la judecători, joi, 15 septembrie. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Alături de Mario Iorgulescu au fost încarcerate alte trei persoane, informează Mediafax. "Din datele şi probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuiţii au exercitat acte de violenţă şi au lipsit de libertate în mod ilegal un bărbat, ulterior încercând să-l determine, prin constrângere şi corupere, să-şi retragă plângerea şi declaraţiile formulate", se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Inițial, Judecătoria Sectorului 3 luase decizia ca fiul lui Gino Iorgulescu să fie cercetat sub control judiciar în dosarul privind fapte de lipsire de libertate, loviri şi alte violenţe, distrugere şi favorizarea infractorului.

Mario Iorgulescu este școlit la Geneva, în Elveția. A devenit cunoscut în presa mondenă datorită relațiilor sale amoroase cu diferite domnișoare din „lumea bună”. S-a iubit o perioadă cu fotomodelul Bianca Taban, apoi s-a zvonit că ar fi avut o relație cu asistenta TV Daniela Crudu.

 

Loading...

Citește și

  • mario iorgulescu control judiciar cercetat

    Judecătoria Sectorului 3 a decis, miercuri seara, ca Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), să fie cercetat sub control judiciar în dosarul privind fapte de lipsire de libertate, loviri şi alte violenţe, distrugere şi favorizarea infractorului.

  • mario gino iorgulescu retinut

    Fiul lui Gino Iorgulescu, Mario (20 de ani), a fost reținut marți seară (6 septembrie), alături de alte trei persoane pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate, loviri și alte violențe. Mario va ajunge azi, 7 septembrie, la ora 13:00, în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

  • E agitaţie mare în familia lui Gino Iorgulescu! Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal are bătăi de cap din cauza fiului, Mario, 20 de ani, reţinut pentru fapte de lipsire de libertate, loviri şi violenţe. Concret, puştiul, alături de trei prieteni, ar fi ameninţat, sechestrat, bătut şi şantajat un bărbat căruia avea să-i returneze câteva zeci de mii de euro, bani luaţi cu împrumut, dar pe care nu intenţiona să-i returneze.

  • E tânăr, arătos, provine dintr-o familie bună, e copil de bani gata şi cu toate astea nu are deloc noroc în dragoste. Mario, fiul de 19 ani al şefului LPF, Gino Iorgulescu, s-a despărţit de ceva timp de fotomodelul Bianca Taban, cu care era de aproape un an. Şi, ca să uite de supărare, a petrecut câteva zile alături de prieteni în Barcelona.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1