Fiul lui Gheorghe Dincă a fost prins de polițiști, după ce a agresat câțiva jurnaliști

Ultima actualizare:

    Fiul lui Gheorghe Dincă, violent cu jurnaliștiiFoto: captură Antena 3
Fiul lui Gheorghe Dincă, violent cu jurnaliștiiFoto: captură Antena 3

Mai mulți jurnaliști au fost agresaţi de fiul lui Gheorghe Dincă, la ieşirea de la CNA. Acesta a devenit violent după ce oamenii din presă au încercat să-i ia câteva declarații.

Update: Fiul lui Gheorghe Dincă, dispărut după ce a agresat, marţi, mai mulţi jurnalişti la ieşirea de la CNA, a fost prins şi dus la audieri. Bărbatul este audiat la Secţia 2 Poliţie.

Poliția Capitalei a anunțat, în urmă cu puțin timp, că fiul lui Gheorghe Dincă a fost dat în urmărire, notează Antena3.

Fiul lui Gheorghe Dincă este căutat pentru a fi audiat după ce a lovit mai mulți jurnaliști la ieșirea de la audierile de la CNA și a spart camerele de filmat ale operatorilor.

„Astăzi, la ora 15.01, prin apel 112, un jurnalist a sesizat faptul că el, precum și alți colegi din presă au fost loviți de către un bărbat, pe care doreau să-l intervieveze.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 17, precum și echipaj de prim ajutor. La acest moment persoanele vătămate sunt audiate și de asemenea, bărbatul reclamat ca agresor este căutat în vederea audierii. Cercetările se vor desfășura sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5”, transmite Poliția Capitalei.

Andrei Rotaru, reporterul Antena 3 care s-a aflat în mijlocul evenimentelor, a declarat: ”Din fericire, eu am reușit să ies din acel context și să cer ajutoare. Am fost la jandarmii aflați la intrarea din Ministerul Comunicațiilor, acolo unde se afla și CNA, însă cei de acolo nu ne-au putut ajuta. Așa că am sunat la 112 în acele momente. Nu a durat foarte mult intervenția, însă mai important în momentul de față este starea colegilor noștri care au fost examinați de doctori. Sunt lovituri destul de puternice și rămâne de văzut ce se va întâmpla. Am intrat în sediul ministerului, le-am cerut ajutorul jandarmilor, că avem nevoie să intervină cineva, și ne-au spus să sunăm la poliție. Noi suntem în aceste momente la secția de poliție, ni se vor lua declarații. Agresorul este cautat în acest moment".

Antena 3 a depus plângere împotriva fiului lui Gheorghe Dincă

Reacția fiului lui Gheorghe 

”Când vine Poliția dau declarații, nu e nicio problemă. Doi colegi de-ai dumneavoastră au făcut tot posibilul să însceneze tot să aveți publicitate la televizor pe seama familiei.”, a declarat fiul lui Gheorghe Dincă într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net