Fiul lui Gabriel Oprea a debutat pe podiumul de modă

Ultima actualizare:

    Gabriel Oprea junior
Gabriel Oprea junior

Gabriel Oprea junior, fiul vicepremierului României, a avut prima prezentare de modă sâmbătă, la Cluj, cu ocazia unui târg de nunţi. Tânărul, aflat în clasa a XII-a, face parte din echipa de modele ale designerului Adina Buzatu.

"E prima lui prezentare, dar s-a descurcat excepţional. A venit din Bucureşti, cu echipa de modele într-un autocar. A fost foarte obositor pentru că băieţii s-au trezit de la 4 dimineaţa, după ce cu o zi înainte au stat toată ziua în picioare". Designerul spune că nu a ştiut, iniţial, că el este fiul vicepremierului.

"El a venit în urmă cu câteva luni la agenţie şi a spus că vrea să arate atât de bine încât să poată prezenta modă pe podium. Eu am aflat întâmplător de la cineva despre cine este tatăl său, el nu mi-a spus niciodată şi oricum, nu din acest motiv l-am luat în echipă. E un băiat extrem ambiţios, a trecut printr-un program extraordinar de sport şi dietă pentru a putea prezenta moda. Am toată admiraţia pentru el. Eu promovez şi susţin băieţii ambiţioşi", a detaliat creatoarea de modă. „Mi-a spus, la final, că s-a simtţit extraordinar", a încheiat Adina Buzatu. Gabriel Oprea junior este în clasa a XII-a la un liceu din Capitală.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net