Fiul lui Bittman, 10 la Mate la Evaluarea naţională. Fata lui Minune, 3.50!

3-15col.jpg

Dan Bittman, rezultate evaluare nationala, Cabral, Adrian Minune, copii vedete examene
Dan Bittman, mândru de fiul său cel mijlociu

Emoţii mari azi pentru elevi, dar şi pentru părinţii lor. În urmă cu doar câteva minute, pe site-ul edu.ro, s-au afişat rezultatele examenului de Evaluare naţională. Odraslele vedetelor sunt cu notele la extreme.

De departe, cel mai fericit tătic la ora actuală trebuie să fie Dan Bittman (55 de ani). Fiul lui cel mijlociu, Patrick Noah Bittman, care a absolvit Şcoala Naţională Europeană, instituţie de învăţămând privată, a obţinut media 9,42 la Evaluarea naţională. Tânărul a luat 10 la Matematică şi 8.85 la Limba şi literatura română.

cabral-si-inoke.jpg

Dan Bittman, rezultate evaluare nationala, Cabral, Adrian Minune, copii vedete examene
Cabral şi Inoke vor avea o vară liniştită
foto: arhivă personală

Şi Cabral răsuflă uşurat pentru fiica lui, Inoke. Adolescenta, fostă elevă la Şcoala Gimnazială "Ioanid", din Bucureşti, va avea o vacanţă de vară liniştită, căci a obţinut media generală 8.62. Notele ei au fost echilibrate: 8,75 la proba de Limba şi literatura română şi 8.50, la Matematică. În familia lui Adrian Minune nu este însă aşa mare veselie.

carmen_domino.jpg

Dan Bittman, rezultate evaluare nationala, Cabral, Adrian Minune, copii vedete examene
Adriana (stânga), alături de părinţi şi de sora ei mai mare, Carmen
foto: arhivă personală

Adriana Simionescu, fiica cea mijlocie a manelistului, a obţinut doar 3.50 la Matematică şi 6.40 la Limba şi literatura română, media generală fiind 4.95. Tânăra a studiat la Colegiul Naţional de Arte "Dinu Lipatti", semn că este şi ea preocupată de muzică, la fel ca tatăl ei. Notele afişate azi sunt cele înainte de contestaţie, aşa că, în cazul în care vor dori recorectarea lucrărilor, copiii vedetelor pot obţine sutimi în plus sau în minus. Contestaţiile se depun azi, 26 iunie, până la ora 20, iar pe 30 iunie se vor publica rezultatatele finale la Evaluarea naţională 2017.

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1