Fiți pe fază! Liderii PSD decid ce fac cu ordonanțele contestate

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Liderii PSD se întrunesc astăzi (2 februarie), de la ora 12.00, la Palatul Parlamentului, în cadrul şedinţei Comitetului Executiv Naţional. Vor discuta despre decizia Guvernului de a adopta ordonanţa de urgenţă privind modificarea Codurilor penale şi a proiectului de lege care vizează graţierea, măsuri ce au generat ample proteste în întreaga ţară.

Social-democraţii urmează să stabilească, în cadrul şedinţei, poziţia partidului faţă de măsurile Guvernului Grindeanu, precum şi ce strategie vor adopta în urma protestelor din Bucureşti şi din alte oraşe ale ţării, au afirmat surse social-democrate pentru News.ro.

De asemenea, printre subiectele de discuţie ale PSD se numără şi proiectul de buget pe 2017, care urmează să intre în Comisiile de specialitate pentru avizare şi ulterior votat în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului. 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, nu a exprimat până la acest moment nici o poziţie vizavi de deciziile Guvernului Grindeanu pe tema Justiţiei, social-democratul lipsind atât de la şedinţa grupurilor PSD de miercuri (1 februarie), precum şi de la ședinţa Birourilor Permanente Reunite.

Liviu Dragnea a susţinut că „i-a rugat” pe membrii Guvernului să închidă subiectul ordonanţelor pe Justiţie şi să decidă lucrurile în care cred ei, şi nu alţii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image png
439472728 923339792915902 5736137712490660858 n e1713931499872 webp
image png
balcoanele solare jpg
printul philip meghan markle colaj gettyimages jpg
norvegia studii colaj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net