Fițe de baron la Bac. Fiica lui Adrian Duicu a avut telefonul asupra ei în sala de examen

Ultima actualizare:

    Adina Duicu e suspectată că a copiat la proba de Chimie, cu ajutorul telefonului mobil (foto: facebook/Adina Duicu)
Adina Duicu e suspectată că a copiat la proba de Chimie, cu ajutorul telefonului mobil (foto: facebook/Adina Duicu)

Fiica fostului președinte al Consiliului Județean Mehedinți (Adrian Duicu), acuzată că a copiat la proba de Chimie a examenului de Bacalaureat, a elucidat motivul altercației iscate în fața liceului, în urmă cu trei zile. Adina Duicu le-a spus anchetatorilor că avea asupra sa telefonul mobil, pe care a refuzat să-l predea la ieșirea din sala de examen.

Adina Duicu a fost bănuită de fraudarea examenului la proba Chimie, motiv pentru care la terminarea examenului a fost condusă în Cancelarie, unde i s-a cerut să predea obiectele folosite pentru copiat. Fata a refuzat să se supună controlului corporal, iar între ea, ajutată de familie, și polițiștii chemați la incident s-a iscat o alterație, în urma căreia unul dintre oamenii legii a fost mușcat și pălmuit. Reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți, unde se află dosarul, spun că procurorul și-a dat seama că fata are un telefon mobil asupra sa, ascuns, însă a încercat să o determine pe adolescentă să-l predea de bună voie, fără violență. 

„Era vizibil că sub tricou, la brâu, avea un obiect care putea să fie un telefon, dar ea a susținut că avea telefonul în mașină. I s-a propus să dea unui ofițer de poliție cheile mașinii să i se aducă telefonul, a refuzat pe motivul că nu umblă nimeni în mașina ei fără consimțământul său, situație în care a fost condusă la mașină să își ia telefonul. Când a ajuns în apropierea mașinii, au venit rudele. Când s-a apropiat de mașină, a scos telefonul de la brâu și i l-a dat mamei sale, moment în care polițistul a intervenit și a luat telefonul de la persoana respectivă. Persoana respectivă (n.r. - mama Adinei Duicu) l-a mușcat pe polițist de mână, l-a zgârâiat pe ochi. A fost nevoie să o imobilizeze pentru a înceta agresiunea, a intervenit şi sora fetei suspectate de fraudă și l-a pălmuit pe polițistul respectiv”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului, Fănică Cercel, citat de Mediafax.

Potrivit unui comunicat de presă remis, luni, de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți, dosarul penal are ca obiect „săvârșirea unor infracțiuni de constituire a unui grup infracțional organizat și abuz în serviciu și vizează elevi, profesori examinatori și comisia de examen, scrie Mediafax.

Edu.ro: Rezultate Bacalaureat 2015 – 66% dintre elevi au promovat

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Halep jpg
image
image
image
image
image
image
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net