Firea și Pandele, nași pentru copilul unui primar din Iași! Chef la castel, cu meniu vânătoresc

castel_iasi.png

Petrecerea de boyez a avut loc la Castelul Sturza din Miclăușeni
FOTO: bzi.ro

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Petrecere cu fast la Iași, sâmbăta trecută, unde fostul primar al Capitalei a fost naș de botez! Gabriela Firea și soțul ei, Florentin Pandele, au dansat și s-au simțit excelent la Castelul „Sturza”, după ce au creștinat cel de-al treilea copil al primarului comunei Butea.

Invitați aleși pe sprânceană, meniu select cu preparate din cerb și mistreț într-o locație specială: Castelul „Sturza” din Miclăușeni! Într-un cuvânt, botezul anului la Iași! Și, dacă mai adăugăm ținutele nașilor și ale părinților micuțului, atunci vorbim despre o petrecere ca-n filme. 

botez_iasi_firea_si_pandele.jpeg

Micuțul a fost creștinat la biserica din Butea
FOTO: bzi.ro

Sâmbătă a fost o zi extrem de importantă pentru primarul comunei ieșene Butea, Anton Anti. Și-a creștinat cel de-al treilea copil, avându-i ca nași pe Gabriela Firea și Florentin Pandele, edilul din Voluntari, Ilfov. Iar când vestea că fostul primar al Bucureștiului va fi invitat special în Butea a ajuns la urechile oamenilor, întreaga comunitate l-a așteptat cu maximă curiozitate.

Ținuta Gabrielei Firea, argintie

Slujba de botez a fost ținută la Biserica Catolică din Butea, la eveniment participând mai mulți apropiați de-ai primarului Anton Anti, majoritatea din lumea politică. După creștinarea micuțului, Anton Anti și invitații au pornit către Castelul „Sturza” din Miclăușeni, acolo unde a fost organizată petrecerea care a ținut până aproape de miezul nopții, scrie bzi.ro.  

firea_botez_iasi.jpeg

Gabriela Firea a purtat o rochie argintie
FOTO: bzi.ro

Gabriela Firea a purtat un sacou alb și o rochie argintată, iar nașul Florentin Pandele a fost îmbrăcat într-un costum elegant, negru, o cămașă albă și o cravată colorată. La fel de eleganți, părinții micuțului botezat și-au așteptat invitații la Castelul „Sturza”.

Preparate din cerb și mistreț

Pentru aperitiv, gazdele au ales un platou cu pepene galben cu prosciutto, pastramă de cerb, salam de cerb și mistreț, terină de cheddar cu fistic, pară umplută cu cremă fină de brânză și somon afumat și un coșuleț cu rucola și surimi. Meniul a continuat cu o gustare caldă, format din fileu de șalău cu busuioc roșu, orez sălbatic cu unt și parmezan și vinaigrette din busuioc verde, iar felul principal a fost alcătuit din aripioare de purcel și salată de rucola cu roșii cherry și parmezan. Răsfățul culinar a fost încheiat cu prăjituri cu lămâie, prăjituri cu foi caramel și tort cu cremă mascarpone și fructe de pădure. 

 

Citește și: 

 

Gabriela Vrânceanu Firea şi-a botezat fiul cu 11 preoţi

 

Gabriela Firea a botezat o fetiţă superbă! Ţinuta specială cu care i-a uimit pe toţi

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • gabriela firea nasa de botez, firea si pandele nasi, gabriela firea slujba botez

    Primarul Capitalei, Gabriela Firea, botează copii pe bandă rulantă. Duminică, cuplul Firea-Pandele a botezat un băiețel cu nume de Oscar. Cei doi au ținut morțiș să arate tuturor ce mândri sunt de asta.

  • gabriela firea botez

    Duminică a fost o zi importantă pentru Gabriela Firea şi soţul ei Florentin Pandele. Cei doi şi-au mai trecut un palmares o fină. Este vorba despre fiica cea mică a lui Ionuţ şi Adina Negoiţă pe care au creştinat-o, marcând evenimentul printr-o petrecere fastuoasă. Pentru botezul micuţei, Gabriela Firea a avut două ţinute pe care le-a purtat la ceremonia religioasă şi mai apoi la restaurant.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5