Firea a hotărât! Parcul Herăstrău se va numi Parcul Regele Mihai I

24774925_1663103187085815_4782652670202309052_n.jpg

Gabriela Firea,
Parcul Herăstrău se va numi Parcul Regele Mihai 1
Foto Instagram

Primarul Bucureștiului, Gabriela Firea a hotărât ca Parcul Herăstrău să fie redenumit, acesta purtând numele ultimului monarh român, Regele Mihai I. Propunerea a fost adoptată într-o ședință a Consiliului General al Municipiului București.

Confrom Digi24, Consilierul PNL, Cătălin Deaconescu a criticat această propunere a Gabrielei Firea și îi cere să-l lase pe Regele Mihai să se odihnească în pace.  

„Doamnă Gabriela Firea, lăsaţi-ne Regele să se odihnească în pace! După ce s-a repezit, pe când nici nu era anunţat oficial decesul Regelui, să propună schimbarea denumirii Pieţei Victoria în Piaţa Regele Mihai, după ce ziua a plâns pios la gardurile Palatului Regal, iar seara a râs copios la o comedie la Teatrul Naţional, astăzi doamna Firea ne propune să schimbăm denumirea parcului Herăstrău în parcul Regele Mihai! (...) Doamna Firea, unde eraţi când Regele nostru a fost umilit de regimurile neocomuniste ale PSD? Ce nu aţi înţeles din faptul că familia regală este în doliu? Dacă v-a mai rămas o fărâmă de decenţă, retrageţi acest proiect! Regele şi patria! Doamnă, dacă vreţi sa onoraţi memoria Regelui, faceţi ceva pentru patrie şi pentru bucuresteni! Pentru Regele nostru, din păcate, e prea târziu...”, a scris Cătălin Deaconescu pe pagina sa de Facebook.

Gabriela Firea alături de Consiliul General al Municipiului București a hotărât ca un segment din Șoseaua Kiseleff dintre Piața Presei Libere și Arcul de Triumf, va fi denumit Bulevardul Regele Mihai 1 al României. 

“Suntem datori să cinstim memoria unui Rege tânăr care a asigurat acel suflu ”altfel” într-o lume decimată de război şi ulterior într-o lume cenuşie, dominată de ură, de teamă, de fals. Lumea de atunci, lumea anilor celui de-al II-lea război mondial, îi este îndatorată pentru că prin acţiunile sale, a contribuit la sfârşitul războiului. Lumea îi este îndatorată nu pentru timpul scurtat ci pentru vieţile salvate”, au declarat consilierii PNL.

Loading...
 
 

Citește și

  • gabriela firea nasa de botez, firea si pandele nasi, gabriela firea slujba botez

    Primarul Capitalei, Gabriela Firea, botează copii pe bandă rulantă. Duminică, cuplul Firea-Pandele a botezat un băiețel cu nume de Oscar. Cei doi au ținut morțiș să arate tuturor ce mândri sunt de asta.

  • ”Are o adevărată uzină în coșciug care îl ține în stare perfectă”. Click! a întrebat specialiștii cât adevăr și câtă ficțiune este în legendele care circulă în legătură cu modul în care este păstrat trupul neînsufleţit al regelui Mihai din momentul morții și până la depunerea în cavou

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1