Finul lui Boc, Alin Tişe, şeful de judeţ cu cele mai multe case

Ultima actualizare:

Topul proprietăţilor deţinute de şefii judeţelor a fost realizat de site-ul econtext.ro, pe baza declaraţiilor de avere ale acestora. În ceea ce-l priveşte, Alin Tişe susţine că topul este irelevant pentru că proprietăţile contabilizate au fost obţinute înainte de a fi preşedinte de Consiliu Judeţean.

„Din 2008, de când sunt în această funcţie, nu am dobândit şapte case. Ce avere am dobândit înainte de a fi preşedinte de Consiliu Judeţean e problema mea. Sunt foarte mândru de averea pe care am dobândit-o, am fost avocat, am avut o profesie liberală şi am muncit pentru ce am", spune Tişe.

Mai mult, acesta spune că averea sa este mai mică decât datoriile, fapt care nu a fost luat în calcul.

„Dacă doriţi să umflaţi averea mea şi să spuneţi că Tişe e hoţ e altceva, dar eu am publică declaraţia de avere şi acolo e menţionat când am obţinut bunurile. Mai mult, apare şi o datorie de 400.000 de euro, iar valoarea datoriei e mai mare decât a proprietăţilor", conchide preşeditele CJ Cluj.

Potrivit declaraţiei de avere, în 2008, înainte de a fi numit preşedinte al CJ Cluj, Alin Tişe a cumpărat, împreună cu soţia, două apartamente, de 65, respectiv 47 de metri pătraţi. Totodată, acesta mai are şi trei terenuri intravilane, dintre care unul în concesiune, obţinute înainte de a deţine o funcţie publică.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net