Fiii ploii la Electric Castle! Mii de tineri au fost udaţi până la piele şi s-au distrat în noroi

Ultima actualizare:

    Dragoste în vremea potopuluiFoto: Electric Castle
Dragoste în vremea potopuluiFoto: Electric Castle

S-au rupt norii la Festivalul Electric Castle! Ploaia torenţială n-a fost în stare să oprească mulţimea de tineri ce dansau plini de entuziasm în curtea plină de bălţi a bătrânului Castel Banffy din comuna clujeană Bonţida. Cu cizme şi cu pelerine colorate, spectatorii ignorau condiţiile meteo şi se distrau pe cinste. „Sunteţi uimitori, pasionaţi şi extrem de nebuni. Vă iubim“, au scris organizatorii Festivalului Electric Castle, duminică dimineaţă, pe pagina oficială de Facebook a evenimentului.

Şi în a doua zi a festivalului, vineri, şi în cea de-a treia zi, sâmbătă, ploaia nu a plecat de la Bonţida, dar fanilor nu le-a păsat. Înainte de concerte se plimbau nerăbdători pe alei, se relaxau la o bere ori citeau cu nesaţ într-un colţ special amenajat. Iar din momentul în care se declanşa show-ul, atmosfera devenea electrizantă, după cum mărturisesc cei care plecau cu noaptea-n cap de la castel pentru ca a doua zi să o ia de la capăt.

Ploaia şi distracţia s-au amestecat la Bonţida
Ploaia şi distracţia s-au amestecat la Bonţida

Localnicii îi privesc pe tineri cu simaptie, chiar dacă îi mai împung cu câte o vorbă. „Tăt vin, tăt vin. Da’ să-i trimiţi la sapă sau la adunat n-ar mere“, zice tanti Aurica despre tinerii care înfruntă perdeaua de apă în drumul spre castel. „Am fost acolo înainte de a începe, în perioada pregătirilor. Mi s-a părut o lucrare de amploare. Şi cred că binevenită“, spune Maria Precup (63 de ani), fostă educatoare în Bonţida.„Îmi pare rău pentru tinerii ăştia. Am impresia că au un şurub deşurubat să vină de la aşa distanţă pe o vreme ca asta, să cheltuiască bani. Ştiu că-s veniţi şi din alte ţări. Dar îmi pare rău că au prins timpul ăsta, ca şi anul trecut. Anul ăsta or venit însă un pic mai pregătiţi. Mă uit la ei că au pelerine, au cizme“, zâmbeşte femeia.

Citeşte articolul complet şi vezi galerie foto pe adevarul.ro!

image
image
image
image
image
image
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net