Fiii miliardarului, cu maşini de lux la tatăl arestat

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cei doi băieţi ai multimilionarului sibian au descins din maşini luxoase la sediul Poliţiei Sibiu, unde tatăl lor a fost încarcerat joi seara.

Magnatul sibian Ilie Carabulea, condamnat prin sentinţă definitivă la un an şi jumătate de închisoare cu executare, într-un dosar de corupţie, a ajuns joi seara în arestul Poliţiei Sibiu, ferit de ochii jurnaliştilor.

Ilie şi Oprea Carabulea au bolizi BMW şi Mercedes

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Poliţiştii l-au băgat pe poarta de acces auto în curtea din spate a IPJ şi de acolo direct în arestul aflat la subsolul inspectoratului. Tot joi seara, la poliţie au venit de două ori şi fiii lui Carabulea, Ilie şi Oprea. Cei doi tineri au descins din maşini de lux, BMW şi Mercedes, şi au refuzat să răspundă la întrebările jurnaliştilor.

Ilie Carabulea a fost ridicat de poliţişti de la sediul uneia dintre firmele sale. I-a aşteptat pe poliţişti pregătit, cu bagajul făcut. „Avea lucrurile de care are nevoie în centrul de reţinere şi arestare preventivă Sibiu pregătite într-un bagaj de mână", a spus Luciana Balteş, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu.

Omul de afaceri va mai rămâne câteva zile în arestul Poliţiei Sibiu, unde îşi împarte celula cu un bărbat condamnat pentru infracţiuni la regimul circulaţiei. În cursul săptămânii viitoare, „la pachet" cu alţi condamnaţi, Carabulea va fi mutat la penitenciarul din Aiud.

Afaceristul are două vile în centrul Sibiului, în apropierea  sediului poliţiei. Acestea sunt estimate la peste 2 milioane de euro

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net