Fiica protestatarului mort: «Tata nu a avut niciodată hemoragii»

4_1-3col-foto-facebook-andreea-balaurea-3.jpg

Ilie Gâzea a avut hemoragie nazală după ce a fost gazat
fotografii: facebook andreea balaurea

„Le-am spus să îl ducă la Floreasca, dar mi-au zis că nu au paturi. Poate îl salvau!”. Cătălina, fiica lui Ilie Gâzea, teleormăneanul care a murit acum trei zile, după ce i s-a făcut rău la mitingul din 10 august, aşteaptă răspunsuri, dar nimeni nu i le dă.

Cum a fost posibil ca Ilie Gâzea să vină sănătos la mitingul diasporei, să protesteze paşnic şi să ajungă apoi în sicriu? Potrivit antena3.ro, care citează surse medicale, cauza decesului ar fi o puternică hemoragie digestivă pe fondul unor multiple probleme medicale ale bărbatului.

Cu toate acestea, vecinii, prietenii şi familia spun că Ilie Gâzea se simţea bine când s-a dus la protestul din 10 august şi că gazele şi violenţa jandarmilor au grăbit sfârşitul lui Gâzea. Bărbatul a fost internat de urgenţă pe data de 15 august, cu o hemoragie digestivă superioară, şi a făcut stop cardio-respirator. „Toţi am fost gazaţi, dar eu am fost un pic mai departe. I-a dat sângele pe nas instantaneu. La câteva zile după ce am ajuns acasă am auzit că pe Ilie l-a luat salvarea. Dar după ce a inhalat gaze el a vomat tot timpul şi a avut hemoragie nazală. Acum am înţeles că a murit”, a povestit Costel Vai, vecin şi prieten pentru liberinteleorman.ro.

„I-a dat sângele pe gură şi pe nas, a leşinat, l-a luat SMURD-ul acolo. După ce i-a pus o soluţie în nas el a plecat acasă cu unul dintre noi. Acum e la morgă în Alexandria”, rememorează pentru aceeaşi publicaţie şi Olimpia Culcea, prezentă şi ea în grupul de 10-15 persoane din care a făcut parte Ilie Gâzea.

„El a mai avut probleme de sănătate, dar în niciun caz de acest fel. De Sfânta Mărie m-a sunat mama că tata are hemoragie şi îl internează. El acum e încă la spital. E posibil să nu ni-l dea nici mâine, dar noi deja am vorbit peste tot pentru înmormântare”, spunea la aflarea decesului, Cătălina, fata lui Ilie Gâzea, pentru acelaşi site. ”Medicii nu ne-au ajutat deloc. Am cerut să îl transfere de urgenţă la Floreasca, dar ne-au spus că nu sunt paturi acolo. Asta e România. Niciodată nu a avut hemoragii. Oricum, s-au sesizat cei de la Parchet şi sunt sigură că se va lămuri cauza”, se plânge Cătălina. 

Burgerul «Jandarm» a făcut furori la Timişoara

4_6-2col.jpg

Oferte speciale la taraba pe roţi
Foto: adevarul.ro

Haz de necaz! Sorin Stanca, un motociclist din Timişoara, care a transformat un microbuz într-o tarabă cu mâncare, a avut o iniţiativă inedită. După mitingul de pe 10 august, Sorin Stanca a denumit “Jandarm” unul dintre burgerii comercializaţi. El a descris ingredientele produsului astfel: “Carne vită bătută cu pulanul, ceapă sos picanto-lacrimogenă, roşii, salată, ou, ceddar, cartofi prăjiţi, sos barbeque”.

Nu doar că burgerul „Jandarm“ a avut mare succes pe Facebook, dar s-a şi vândut cel mai bine. După ce a rămas fără acest sortiment, proprietarul a pus în vânzare burgerul „Jandarmeriţa picantă cu piept de pui“, scrie adevarul.ro. Afacerea motociclistului se numeşte “Duba cu mâncare”.

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1