Fiica prefectului, directoare doar o zi

Ultima actualizare:

Irina Drăghiea e fiica prefectului de Mehedinţi, Nicolae Drăghiea şi a devenit cunoscută în lumea mondenă după ce a participant recent la emisiunea „Burlacul".

Numirea ei în funcţia de director al Liceului Pedagogic din Severin i-a şocat şi revoltat, în acelaşi timp, pe profesorii care au scris o petiţie împotriva deciziei. Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a recunoscut că a aflat din mass-media de scandalul de la liceul din Turnu Severin şi a solicitat încă de miercuri inspectorului general şcolar şi inspectorului adjunct din Mehedinţi să stopeze numirea acesteia în funcţie.

De asemenea, Ecaterina Andronescu a mai spus că prefectul Nicolae Drăghiea ar fi trebuit să-şi sfătuiască fiica să nu accepte postul.

Ieri la prânz, Irina Drăghiea şi-a înaintat demisia la secretariatul ISJ, atribuţiile de director al colegiului fiind luate de directorul adjunct, Paula Dobroiu. Aceasta demisionase, miercuri, motivând că nu poate lucra cu Irina Drăghiea. Petiţia prin care se cere demiterea noii directoare nu va mai fi trimisă Ministerului.

«Fiecare cu viaţa lui privată»

Andrei S., 24 de ani: „Nu cred că este ceva aiurea. Fiecare cu viaţa lui privată. Nu are legătură profesia cu viaţa privată. Dacă este o bună profesionistă, nu înţeleg de ce este judecată pentru nişte apariţii tv."

Alexandra Dabija, 32 de ani: „Dacă a ajuns directoare pe merit, nu văd nici o neregulă. M-ar deranja dacă ar fi ajuns să conducă liceul datorită nepotismului."

Andrei Mihai, 18 ani: „Nu sunt de acord. Nu mi se pare normal să îndeplinească o funcţie de conducere, mai ales într-o şcoală, din moment ce se expune aşa la tv."

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net