Fiica lui Vadim Tudor, propunere incredibilă! Cine vrea să o ajute

Ultima actualizare:
Senatorul este dispus să ajute familia lui Vadim Tudor
Senatorul este dispus să ajute familia lui Vadim Tudor

Văduva lui Corneliu Vadim Tudor, Doina, a mărturisit că are mari probleme cu banii și a cerut ajutor, oricui poate să le ofere un loc de muncă celor două fete ale sale, Eugenia și Lidia. Ofertele nu au întârziat. Impresionat de momentele dramatice prin care trece familia „tribunului” , senatorul Haralambie Vochițoiu e hotărât să o angajeze pe una din fiicele lui Vadim.

Joi (17 septembrie), Corneliu Vadim Tudor a fost condus pe ultimul drum. Fondatorul Partidul România Mare a fost înmormântat cu onoruri militare, la cimitirul Ghencea Civil din Capitală. Doina Tudor s-a plâns în diferite emisiuni televizate că are o situație financiară precară și nu știe cum o să se descurce fără soțul ei. Parlamentarul Haralambie Vochițoiu s-a oferit să o ajute pe fiica cea mare a „tribunului”: "

Vochițoiu vrea s-o facă consilier parlamentar pe fiica cea mare a lui Vadim


    Senatorul este dispus să ajute familia lui Vadim TudorFoto: Arhiva personală
Senatorul este dispus să ajute familia lui Vadim TudorFoto: Arhiva personală

Soţia lui Corneliu Vadim Tudor a spus că şi-ar dori un loc de muncă pentru fete. Am decis, în urma unei discuţii cu doamna şi cu fetele, ca de luni încolo, una dintre fiice, care doreşte, să fie consilier parlamentar. Va fi angajată la cabinetul meu senatorial. Sunt convins că tot bagajul genetic al lui Vadim Tudor s-a transmis şi către fete”.

În ziua înmormântării lui tatălui ei, Lidia a declarat că nu s-a hotărânt încă dacă va accepta propunerea parlamentarului și că are mai multe oferte de muncă de unde să aleagă. Fata lui Vadim a mărturisit că nu vrea să intre vreodată în politică, potrivit realitatea.net.

"Deocamdată, nu ştiu dacă o să accept oferta de consilier parlamentar. Am primit mai multe oferte de muncă, dar trebuie să mă gândesc bine până să iau o decizie. Tatăl meu nu şi-a dorit pentru mine să intru în politică şi nici eu nu-mi doresc să intru vreodată în politică, din cauza experienţei pe care a avut-o el în politică şi din cauza faptului că politica din România nu este un domeniu în care eu să intru, a declarat Lidia.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net