Fiica lui Vadim Tudor, propunere incredibilă! Cine vrea să o ajute

main_vadim_fiica.jpg

vadim fiica
Lidia Tudor a primit un post de consilier parlamentar
Foto: Sever Gheorghe

Văduva lui Corneliu Vadim Tudor, Doina, a mărturisit că are mari probleme cu banii și a cerut ajutor, oricui poate să le ofere un loc de muncă celor două fete ale sale, Eugenia și Lidia. Ofertele nu au întârziat. Impresionat de momentele dramatice prin care trece familia „tribunului” , senatorul Haralambie Vochițoiu e hotărât să o angajeze pe una din fiicele lui Vadim.

Joi (17 septembrie), Corneliu Vadim Tudor a fost condus pe ultimul drum. Fondatorul Partidul România Mare a fost înmormântat cu onoruri militare, la cimitirul Ghencea Civil din Capitală. Doina Tudor s-a plâns în diferite emisiuni televizate că are o situație financiară precară și nu știe cum o să se descurce fără soțul ei. Parlamentarul Haralambie Vochițoiu s-a oferit să o ajute pe fiica cea mare a „tribunului”: "

Vochițoiu vrea s-o facă consilier parlamentar pe fiica cea mare a lui Vadim

haralambie_vochitoiu.jpg

haralambie vocitoiu vadim tudor
Senatorul este dispus să ajute familia lui Vadim Tudor
Foto: Arhiva personală

Soţia lui Corneliu Vadim Tudor a spus că şi-ar dori un loc de muncă pentru fete. Am decis, în urma unei discuţii cu doamna şi cu fetele, ca de luni încolo, una dintre fiice, care doreşte, să fie consilier parlamentar. Va fi angajată la cabinetul meu senatorial. Sunt convins că tot bagajul genetic al lui Vadim Tudor s-a transmis şi către fete”.

În ziua înmormântării lui tatălui ei, Lidia a declarat că nu s-a hotărânt încă dacă va accepta propunerea parlamentarului și că are mai multe oferte de muncă de unde să aleagă. Fata lui Vadim a mărturisit că nu vrea să intre vreodată în politică, potrivit realitatea.net.

"Deocamdată, nu ştiu dacă o să accept oferta de consilier parlamentar. Am primit mai multe oferte de muncă, dar trebuie să mă gândesc bine până să iau o decizie. Tatăl meu nu şi-a dorit pentru mine să intru în politică şi nici eu nu-mi doresc să intru vreodată în politică, din cauza experienţei pe care a avut-o el în politică şi din cauza faptului că politica din România nu este un domeniu în care eu să intru, a declarat Lidia.

 

Loading...

Citește și

 • fetele lui Vadim

  Internarea în spital a lui Corneliu Vadim Tudor de luni 14 septembrie, urmată apoi de moartea lui acestuia, se pare că nu a sensibilizat unul dintre cei mai aprigi duşmani ai "Tribunului". Sexy PRM-ista nu şi-a putut stăpâni frustrările acumulate de-a lungul anilor în care s-a certat cu fostul ei şef şi a recunoscut pe Facebook faptul că doreşte ca fiicele lui Vadim să treacă prin «mocirlă şi ruşine».

 • Corneliu Vadim Tudor a fost înmormântat cu greu joi (17 septembrie) la Cimitirul Ghencea Civil, în cavoul părinţilor. Acesta s-a dovedit neîncăpător pentru sicriul de lux în valoare de 8.000 de lei al Tribunului, spre disperarea familiei şi a sutelor de admiratori veniţi să-l vadă pentru ultima oară.

 • cine nu a venit la inmormantarea lui vadim tudor

  Înmormântarea lui Vadim Tudor a avut loc joi, 17 septembrie, la Cimitirul Ghencea. Peste 4.000 de oameni l-au aplaudat pe „tribun” și l-au condus pe ultimul drum. Slujba a fost oficiată de un sobor format din 16 preoți, unul dintre ei fiind chiar nașul de cununie al politicianului. Emoțiile s-au resimțit la înmormântarea lui Vadim Tudor. Începând cu orele dimineții, mii de persoane s-au strâns în fața cimitirului.

 • adim

  Corneliu Vadim Tudor a murit luni, 14 septembrie, la vârsta de 65 de ani, în urma unui infarct. Fondatorul Partidului România Mare era cunoscut ca un stelist înfocat. Martor al succesului istoric al echipei în finala Cupei Campionilor de la Sevilla, din 1986, Vadim a avut parte de o primire impresionantă, în Ghencea, pe ultimul său drum.

 • Biserica Sf. Gheorghe din Capitală a devenit miercuri (16 septembrie), loc de pelerinaj, pentru mulţi dintre cei care l-au admirat pe Corneliu Vadim Tudor. Susţinătorii peremistului au stat la coadă chiar şi trei ore, ca să-şi ia rămas-bun de la politician.

 • ce scrie presa straina despre Corneliu Vadim Tudor

  Corneliu Vadim Tudor a murit luni (14 septembrie), la 65 de ani, în urma unui infarct. Trecerea în nefiinţă a fost lider PRM a fost subită şi nu a rămas fără ecou: la înmormântarea care a avut loc joi, peste 4.000 de oameni au venit să îl conducă pe ultimul drum. Moartea lui nu a fost ignorată nici de publicaţiile din afară: iată ce spune presa străină despre Corneliu Vadim Tudor.