Fiica lui Ţundrea vrea despăgubiri de 12 milioane de euro pentru suferinţa tatălui

Ultima actualizare:

    Marcel Ţundrea s-a stins din viaţă în 2007, înainte de a se pronunţa achitarea (foto: Mediafax)
Marcel Ţundrea s-a stins din viaţă în 2007, înainte de a se pronunţa achitarea (foto: Mediafax)

Au trecut şapte ani de la moartea tatălui ei, însă Nicoleta Popovici nu şi-a găsit liniştea. Femeia a cerut redeschiderea cauzei în care tatăl ei, Marcel Ţundrea, a fost eliberat din închisoare după o detenţie de 12 ani care s-a dovedit a fi o gravă eroare judiciară.

Fiica lui Marcel Ţundrea a solicitat repararea prejudiciului produs în urma gravei erori judiciare, în urma căreia tatăl ei a petrecut 12 ani în închisoare pe nedrept. Aceasta a cerut redeschiderea dosarului la Tribunalul Gorj, iar primul termen a fost fixat pentru ziua de mâine, scrie pandurul.ro. Femeia cere instanţei câte un milion de euro pentru fiecare an petrecut în închisoare de tatăl ei.

Marcel Ţundrea a fost judecat şi condamnat la 25 de ani de închisoare pentru violarea şi uciderea unei adolescente de 13 ani. După 12 ani de pedeapsă, în 2004, lui Ţundrea i s-a aprobat o cerere de efectuare a unui test ADN, care a relevat că nu el este autorul odioasei crime, motiv pentru care a fost eliberat. Perioada petrecută în închisoare avea să lase urme pe trupul şi în sufletul bărbatului, iar trei ani mai târziu Ţundrea a murit.

Între timp, anchetatorii au găsit noi probe care au dus la identificarea adevăratului făptaş, un bărbat din comuna Pojogeni pe nume Constantin Avram, vecinul lui Ţundrea. Acesta a fost încarcerat în 2012, în vreme ce Ţundrea a obţinut achitarea abia la doi ani după moarte, în 2009.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
ploi jpeg
bar g712d79cb7 1920 jpg
fabrica 2 1600x1000 jpg
Papanasi png
Vipera neagră Foto Adrian Florin Vrăbiescu (2) jpg
Carne de pui jpg
Caine in cusca FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net