Fetița în vârstă de 11 dispărută de acasă vineri a fost găsită moartă, cu urme de violență pe corp

Ultima actualizare:

    Adriana Fieraru a dispărut vineri, când se îndrepta de la şcoală spre casăFoto: Arhiva personală
Adriana Fieraru a dispărut vineri, când se îndrepta de la şcoală spre casăFoto: Arhiva personală

Caz șocant în Dâmobovița! O fetiță de 11 ani a dispărut misterios pe drumul de la şcoală spre casă. Sute de poliţişti, jandarmi şi voluntari au cătutat-o cu disperare de peste 24 de ore, cu drone şi cu un elicopter. Fetița a fost găsită moartă și cu urme de violență pe corp.

Update: Fetița de 11 ani din localitatea Gura Suții, care vineri nu a mai ajuns acasă de la școală, a fost găsită moartă, anunță Poliția. Există un suspect, conform digi24.ro, ar fi vorba de un cetățean olandez. Fetița a fost găsită cu urme de violență pe corp.

Mihaela Adriana Fieraru a fost găsită decedată pe un câmp, spun anchetatorii, după 3 zile de căutări. Fetița prezintă urme de violență pe corp, iar polițiștii au deja un suspect - un bărbat cu cetățenie olandeză. Bărbatul va fi dus la audieri, conform surselor din cadrul anchetei. Poliția are mai mulți suspecți. Trupul fetiței a fost dus la IML cu elicopterul.

Camerele de supraveghere au surprins-o ultima oară la câteva sute de metri de casă, unde fetița nu a mai ajuns. De atunci, copila nu a mai fost văzută. Vineri după-amiază (20 septembrie), ora 17:18, Adriana Fieraru a fost surprinsă pe camere plecând de la școală. În capătul străzii din Gura Șuții, eleva s-a despărțit de doi colegi și a plecat singură spre casă. Drumul durează 10 minute pe jos, însă fetița nu a mai ajuns niciodată, potrivit observator.tv.

Fetița a fost dispărută timp de trei zile

„Eram cu altă vecină. Vorbeam şi mă uitam de ea. Zic: ”nu mai vine Adriana”. Nu mai vine, zic: ”hai, că o veni, hai, că o veni”. Am văzut că nu mai vine, am luat bicicleta şi am luat-o pe aici. (...)  Aici, ce s-a întâmplat, nu se mai ştie de copilul meu. Copilul meu de aici e luat. Copilul meu cred că nici nu a apucat să facă aşa. Mi-a luat-o cineva! A oprit maşina, a băgat mâna în copil, a luat-o şi a plecat cu el”, a declarat Angela Fieraru, mama fetiței dispărute. 

Părinții au anunțat dispariție fetei la opt și jumătate seara. După cazurile Luizei Melencu și Alexandrei Măceșanu, din Caracal, plângerea lor a fost luată imediat în serios de autorități, Fata a fost căutată peste noapte cu sprijinul polițiștilor din Găești și Mătăsaru. În operațiunea de căutare au fost implicați și mulți voluntari.

„Mai ales la un caz din ăsta mediatizat mult, şi cu Caracalul şi cu astea, toată lumea, cu mic cu mare, ne-a dat o mână de ajutor să patrulăm.”, a declarat primalul comunei Gura Șuții, Dinu Constantin.

Aproape 120 de jandarmi şi poliţiştii, însoţiţi de câini de căutare, au continuat să patruleze în localitate. 70 de automobile au fost oprite şi vrificate. Zeci de localnici au acceptat să le fie percheziţionate casele. Printre ei, şi profesorii Adrianei.

image
image
image
image
image
image
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net