Fetiţa împuşcată de poliţist în picior a fost operată

Ultima actualizare:

    Micuţa a fost  transportată de  urgenţă la spital
Micuţa a fost transportată de urgenţă la spital

Episod grav în comuna Poienile de Sub Munte (Maramureş)! Joi seară, un poliţist aflat în urmărirea unui şofer care n-a oprit la un filtru a împuşcat, din greşeală, o fetiţă aflată în maşină.

Pentru că individual de la volan a ignorant semnalele poliţiştilor, oamenii legii au pornit în urmărirea lui. Şoferul a părăsit şoseaua şi a traversat albia unui râu. În tentativa de a-l opri, oamenii legii au tras focuri de armă, iar un glonţ a nimerit-o în picior pe o fetiţa de 7 ani, pasageră pe bancheta din spate. “La scurt timp, poliţiştii au identificat autoturismul, parcat lângă o casă. S-a constatat că, în acea locuinţă, suspectul abandonase trei minori (două fetiţe şi un băiat), cu vârste între 5 şi 16 ani. Autoturismul de teren era radiat din circulaţie şi avea număr fals de înmatriculare”, anunţă subinspectorul Florina Meteş, de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş. Una dintre fetiţe prezenta o rană la picior, motiv pentru care a fost dusă la spital. Ulterior a fost găsit şi suspectul, ascunsîntr-o livadă, scrie adevarul.ro. Poliţistul care a deschis focul, rănind-o accidental pe fetiţă, face parte din Brigada Poliţiei Rutiere Bucureşti. 

Copila a fost operată ieri de medicii Spitalului Judeţean din Baia Mare. Starea de sănătate a puştoaicei e stabilă. Şoferul a fost internat la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei, pentru o expertiză psihiatrică. Mihaela Şuldac, mama fetiţei rănite, e bulversată: „Îi dau în judecată. Dacă îmi omora copilul? Vedem ce ne spun medicii. Fetiţa spune că e bine, că nu o doare nimic”.   

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net