Fetiță, filmată în timp ce tatăl o încurajează să hrănească un urs din palmă, în Argeș!

Ultima actualizare:

    Copilul i-a dat ursului mai multe felii de șuncăFoto: captură video
Copilul i-a dat ursului mai multe felii de șuncăFoto: captură video

Scene halucinante în Argeș, lângă lacul Vidraru. Turiștii par să ignore constant avertismentele salvatorilor montani și se expun unor riscuri foarte mari. O fetiță a fost filmată în timp ce hrănea un urs înfometat, chiar din palmă. Micuța a fost încurajată de tatăl ei să facă acest lucru.

La un moment dat, fetița a încercat să mângâie ursul, care ar fi putut în orice moment să o atace. Întâmplarea a avut loc duminică (30 iunie), pe Transfăgărășan. Copilul i-a întins ursului o felie de șuncă, pe care animalul a mâncat-o imediat. Fetița a continuat să hrănească ursul, în timp ce grupul de adulți care o însoțea râdea. 

De ce nu este bine să hrăniți urșii

Astfel de scene au loc din ce în ce mai des în România. Recent, mai mulți turiști și-au riscat viața pe Transfăgărășan, după ce s-au apropiat periculos de tare de un urs, pentru a-și face selfie cu el. Salvamontiștii argeșeni au tras un nou semna de alarmă: „pentru a evita atacul ursului brun, se interzice cu desăvârşire hrănirea animalului sau apropierea de acesta pentru fotografii sau din alte motive. Ţineţi cont de faptul că ursul vă va ocoli, dacă şi dumneavoastră veţi face la fel. Omul nu este o pradă pentru urs, dar dacă primeşte mâncare în mod constant va considera normal să primească în permanenţă, ceea ce-l va face sa devină agresiv", potrivit adevarul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net