Fetița de 8 ani dispărută în județul Buzău a fost găsită după 14 ore de căutări

fetita_disparuta_buzau.jpg

fetita disparuta buzau
O fetiță de 8 ani din județul Buzău a dispărut și este căutată de zeci de oameni
Foto: news.ro

Peste 200 de polițiști, pompieri voluntari, familie și localnici au căutat o fetiță de 8 ani care dispăruse vineri, 13 septembrie, în jurul orei 17. Micuța Nicoleta din localitatea Bisoca, județul Buzău plecase spre bunicul ei aflat la coasă, care era la o distanță de 500 de metri. După 14 ore de căutări, copila a fost găsită într-o poieniță unde se ascunsese pe timpul nopții.

UPDATE

După 14 ore, echipele care au însumat 200 de persoane au găsit-o pe fetiță într-o poieniță, la destul de mare distanță de locuința ei. Se rătăcise și s-a ascuns pe timpul nopții. Din fericire, copila nu are semne de violență. A fost preluată de medici pentru un control amănunțit.

fetita_disparuta.jpg

fetita disparuta buzau
Nicoleta a fost găsită după 14 ore de căutări
Foto: captură DIGI24

 

Fetița are 1,20 metri înălțime, aproximativ 30 de kilograme și părul lung prins în coadă. Când a dispărut, purta pantaloni lungi, de culoare neagră, un tricou alb şi încălţăminte în combinaţia de culori roşu şi negru.

„Poliţiştii buzonieni au fost sesizaţi în jurul orei 21:00 că o minoră a plecat de acasă în jurul orei 17:00 către o locaţie situată la aproximativ 500 de metri de locuinţă şi nu a revenit. La plecarea de la domiciu, copilul şi-ar fi manifestat intenţia de a se duce către bunicul său, care se afla în acel moment în locaţia respectivă, desfăşurând activităţi agricole, cu menţiunea că pentru a ajunge acolo, minorei îi era necesar să parcurgă parte din distanţă printr-o zonă împădurită”, a precizat pentru Digi24 Ane-Mari Vrapciu, purtător de cuvânt al IPJ Buzău.

”Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care aceasta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliţie”, au transmis poliţiştii din Buzău.

 

 

Loading...