Fetiță de 5 ani bruscată de un medic? Tatăl copilei a sunat la 112

Ultima actualizare:

    Bărbatul a declarat că medicul pediatru i-a bruscat copilul în vârstă de 5 anifoto: spitalslobozia.ro
Bărbatul a declarat că medicul pediatru i-a bruscat copilul în vârstă de 5 anifoto: spitalslobozia.ro

Un bărbat din Slobozia a reclamat la 112 comportamentul abuziv al unui medic pediatru față de fiica sa, în vârstă de cinci ani. Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia şi Poliţia Judeţeană Ialomiţa au început anchete în urma acestei plângeri.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Ialomiţa, subinspectorul Ludmila Dascălu, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru purtare abuzivă după ce un bărbat a sunat la 112 şi a reclamat că un medic de la pediatrie de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia ar fi avut un comportament neadecvat faţă de fiica sa de 5 ani, adusă la spital pentru a primi îngrijiri medicale, cu simptomele unei răceli. 

Reprezentanții spitalului au deschis o anchetă internă

"Un bărbat din Slobozia a sesizat prin 112 că fiica sa ar fi fost bruscată de un medic. În urma cercetărilor poliţiştii au stabilit că bărbatul şi concubina lui şi-au dus fiica la spital pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale. Părinţii au reclamat că, în timpul consultului medical, medicul ar fi avut un comportament abuziv. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru purtare abuzivă şi continuă cercetările”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomiţa, Ludmila Dascălu.

La rândul lor, reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia au deschis o anchetă internă pentru a vedea cum s-a petrecut incidentul.

Conducerea spitalului din Slobozia va discuta cu medicul pediatru incriminat, după care va formula un punct de vedere cu situaţia de fapt şi măsurile ce se impun.

Citește și:

Aşa îl «vindeci» pe copil de frica de doctor

Aşa pregăteşti copilul pentru vizita la medic

image
image
image
image
image
image
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net