Fetiță de 13 ani, găsită inconştientă lângă o pădure, după ce ar fi fost agresată de tată

Ultima actualizare:

    Copilă de 13 ani, găsită inconştientă lângă o pădure, după ce ar fi fost agresată de tată. S-a întâmplat în aceeaşi comună în care un pedofil olandez a ucis o fetiţă  Foto Pixabay.com
Copilă de 13 ani, găsită inconştientă lângă o pădure, după ce ar fi fost agresată de tată. S-a întâmplat în aceeaşi comună în care un pedofil olandez a ucis o fetiţă Foto Pixabay.com

În urmă cu doar câteva luni, o fetiță a fost violată și ucisă de un olandez în Gura Șuții. Un alt caz a zguduit locuitorii din aceeași localitate. O fetiţă tot de 13 ani a fost găsită inconştientă, la marginea unei păduri, după ce ar fi fost bătută de tatăl ei, pe motiv că nu a avut grijă de fratele mai mic.

„La data de 14 decembrie, în jurul orei 21:10, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Mătăsaru au fost sesizaţi prin 112 de către o femeie, din Gura Şuţii, despre faptul că o fetiţă a fost găsită inconştienţă la marginea pădurii din zona cartierului Ivanca”, a precizat IPJ Dâmboviţa.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că minora ar fi fost agresată de tatăl său, pe motiv că nu ar fi avut grijă de fratele ei mai mic.   Minora a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, pentru investigaţii medicale, iar în cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.   Se efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate toate împrejurările evenimentului.   De asemenea, se va lua legătură cu reprezentanţii D.G.A.S.P.C Dâmboviţa pentru a dispune măsuri conform competenţei, potrivit adevărul.ro.

O altă fetiță în vârstă de 11 ani a fost găsită moartă, după ce a fost ucisă de un olandez

Mihaela Adriana Fieraru a fost găsită decedată pe un câmp, spun anchetatorii, după 3 zile de căutări. Fetița a prezentat urme de violență pe corp.

Camerele de supraveghere au surprins-o ultima oară la câteva sute de metri de casă, unde fetița nu a mai ajuns. De atunci, copila nu a mai fost văzută. Vineri după-amiază (20 septembrie), ora 17:18, Adriana Fieraru a fost surprinsă pe camere plecând de la școală. În capătul străzii din Gura Șuții, eleva s-a despărțit de doi colegi și a plecat singură spre casă. Drumul durează 10 minute pe jos, însă fetița nu a mai ajuns niciodată.

Olandezul în vârstă de 47 de ani care a fost suspectat că a răpit-o și ucis-o pe Mihaela, fetița de 11 ani din Dâmbovița, s-a sinucis. Potrivit unor surse apropiate anchetei, bărbatul a intrat cu mașina într-un TIR.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net