Fetița de 13 ani din Timișoara, dispărută în drum spre școală, a fost găsită!

Ultima actualizare:

    Popov Maria a dispărut în drum spre școalăFoto: Poliţia Română
Popov Maria a dispărut în drum spre școalăFoto: Poliţia Română

Alertă în Timiș! Popov Maria, o fetiță de 13 ani, a dispărut fără urmă în timp ce se îndrepta spre școală, luni (30 septembrie). Familia a cerut ajutorul oamenilor. Orice informație este valoroasă pentru găsirea cât mai rapidă a minorei.

Update: Poliţiştii din Timişoara au găsit-o pe Maria Popov, fata de 13 ani care a fost dată dispărută marţi, după ce nu s-a mai întors de la şcoală. Aceasta se afla pe o stradă din oraş şi nu a fost victima vreunei infracţiuni, potrivit news.ro.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale fac verificări în vederea găsirii unei fete de 13 ani, dispărută în municipiul Timişoara. Semnalmentele fetei sunt: înălţime 1.50 m, 50 kg, constituţie robustă, păr brunet, tunsă scurt, ochii căprui şi poartă ochelari de vedere cu ramă de culoare roşie, relatează observator.tv. În ziua în care a dispărut, fetița purta o geacă maro cu dungi albe și un ghiozdan negru cu flori roșii. 

„La data de 1 octombrie a.c.,  poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi despre dispariţia unei minore, de 13 ani, din Timişoara. La data de 30 septembrie a.c., Popov Maria ar fi plecat de la domiciliul său din Timişoara înspre şcoală, iar până în prezent nu a mai revenit”, a transmis poliția într-un comunicat.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net