Fetița Adelinei Pestrițu, în costum popular de 1 Decembrie! Imaginea care a cucerit internetul

Ultima actualizare:
Adelina Pestrițu și-a îmbrăcat fetița în costum popular de 1 Decembrie
Adelina Pestrițu și-a îmbrăcat fetița în costum popular de 1 Decembrie

Cum ziua de 1 Decembrie este motiv de sărbătoare în casele românilor, nici cei mai mici membrii ai familiei nu fac notă discordantă! Adelina Pestrițu și-a îmbrăcat fetița în port popular, iar micuța Zenaida a reușit să cucerească inimile românilor de pretutindeni, care îi urmăresc mamei sale activitatea pe rețelele de socializare.

Ziua Națională a României a umplut străzile orașelor țării de români dornici de sărbătoare, dar și de cetățeni nemulțumiți de direcția în care se îndreaptă țara noastră din perspectiva guvernării. Sute de români au ieșit în stradă de 1 Decembrie pentru a scanda împotriva actualului Guvern.

Totuși, această zi este cu atât mai specială cu cât se împlinesc și 100 de ani de la Marea Unire. Deși își strigă nemulțumirile în continuare, în inimile românilor există un puternic sentiment de patriotism, mai ales atunci când acesta se combină și cu drăgălășenia unui bebeluș. Adelina Pestrițu a găsit, astfel, rețeta perfectă pentru a ajungele la sufletele românilor de pretutindeni.

Vedeta și-a îmbrăcat fetița în costum popular românesc cu ocazia zilei de 1 Decembrie, publicând ulterior imaginea pe rețelele de socializare. Comentariile venite din partea admiratorilor acesteia nu au întârziat să apară, aceștia fiind surprinși în mod plăcut de poza în cauză.


    Adelina Pestrițu și-a îmbrăcat fetița în costum popular de 1 DecembrieFoto Instagram
Adelina Pestrițu și-a îmbrăcat fetița în costum popular de 1 DecembrieFoto Instagram

„O, Doamne ce frumusețe! La mulți ani, România!”, „Doamne, zici ca e o papuşică foarte frumoasă”, „Ce păpușică frumoasă. La mulți ani! Să fiți sănătoși și fericiți alături de cei dragi!”, „Doamne ce copil frumos! Iar costumașul este superb”, sunt doar câteva dintre comentariile prietenilor virtuali ai mândrei mămici.

Adelina Pestrițu a devenit mămică la începutul lunii august, atunci când a adus pe lume o fetiță, prin cezariană, la o clinică privată din Capitală. Vedeta și partenerul ei de viață, Virgil Șteblea, au decis să-i pună micuței lor un nume special, Zenaida, iar de curând cei doi părinți au bifat și unul dintre cele mai emoționante evenimente din viața lor și a fetiței lor: botezul micuței Zeny.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net