Fetele „sărace” ale lui Vadim se lăfăie în bolidul de lux al tatălui

fetele-lui-vadim1254.jpg

fete vadim masina
Eugenia și Lidia nu au renunțat la mașina lui Vadim Tudor, deși intenționau să o vândă
Foto: Facebook

Lidia (25 de ani) şi Eugenia (20 de ani) nu au muncit niciodată, pentru că Vadim Tudor le-a răsfățat toată viața. Deși s-au plâns că sunt sărace lipite și că vor vinde bolidul de lux al tatălui, fetele „Tribunului” se lăfăie în aceeași mașină scumpă. Automobilul este un Chrysler 300C, fabricat în 2010. Fotoreporterii Click! le-au surprins pe fetele lui Vadim, în timp ce își cumpărau mâncare de la un restaurant fast-food.

Ba mai mult, din imaginile surprinse de Click! reiese că fetele au și șofer. În urmă cu doar câteva luni, familia fostului lider al PRM anunțau că vor scoate la vânzare Chryslerul tatălui lor, însă se pare că nu au găsit niciun cumpărător sau poate că acum le merge mai bine.

bp9h0696_preview.jpg

fete vadim masina
Fetele lui Vadim se plimbă încă în mașina tatălui
Foto: Mihai Ionescu

 

O astfel de mașină se vinde la un preț care variază între 10.000 și 23.000 de euro, în funcție de starea în care se află. În 2010, la vremea la care a fost cumpărat, autovehicului costa în jur de 30.000 de euro. 

bp9h0768_preview.jpg

fete vadim masina
Fetele lui Vadim au și șofer personal
Foto: Mihai Ionescu

 

În noiembrie, au fost scoase la licitație obiectele de artă ale lui Corneliu Vadim Tudor, reunite în „Colecția unui român”. Suma totală strânsă a fost de 62.335 de euro. După moartea „Tribunului”, mai multe nume sonore s-au oferit să le ajute pe fetele lui, rămase fără niciun venit. Printre cei care și-au oferit sprijinul s-a numărat și Gigi Becali, care însă a fost refuzat după ca a spus că nu va ajuta niciunul dintre cățeii fostului senator. De la Nick Rădoi au primit 2.000 de euro, dar Lidia și Eugenia au fost nevoite să îi înapoieze integral banii, pe motiv că nu le-ar fi fost adresați lor, ci altui caz umanitar.

 

Loading...

Citește și

 • Familia lui Corneliu Vadim Tudor are mari probleme financiare după moartea fostului lider PRM. Tribunul a lăsat în urmă multe datorii, iar fetele şi soţia lui Vadim Tudor au numeroase cheltuiei. Pentru a face rost de bani, ele au decis să scoată la vânzare bunurile de care nu mai au nevoie, printre care se află şi maşina lui Vadim.

 • fete vadim tudor

  Obiectele de artă și suvenirurile lui Corneliu Vadim Tudor, reunite în „Colecția unui român”, s-au vândut marți seară, 24 noiembrie, la licitație pentru suma totală de 62.335 de euro. Zeci de exponate au suscitat un interes neașteptat, în timp ce alte câteva zeci au rămas nevândute. Licitația a fost organizată la cererea familiei, care a întâmpinat mai multe dificultăți financiare după moartea tribunului. Fetele lui Vadim, Lidia (25 de ani) şi Eugenia (20 de ani), nu au muncit niciodată, pentru că tatăl lor le-a ţinut ca pe nişte păpuşi, după cum chiar ele au povestit.

 • lidia vadim tudor andreea antonescu

  După ce a sunat-o să-i ofere o sumă considerabilă de bani din partea lui Nick Rădoi, Andreea Antonescu i-a cerut Lidiei Vadim Tudor să îi înapoieze măcar jumătate din ei. Fiica lui Vadim Tudor s-a declarat umilită de situație, dar binevoitoare să restituie chiar și toată suma.

 • lidia tudor

  Moartea neaşteptată a lui Corneliu Vadim Tudor a lăsat familia politicianului în faţa unei situaţii dificile: fără surse de venit şi fără perspective în condiţiile unor datorii acumulate anterior. Lidia Tudor, fiica cea mare, a reuşit să găsească ajutor şi va duce la îndeplinire dorinţele tatălui său.

 • corneliu vadim tudor

  Una dintre cele două fiice ale lui Vadim Tudor, Jeni, a povestit cum au decurs ultimele clipe din viaţa tatălui său. Ea a spus că, aflat în maşină înspre spital, Vadim Tudor şi-a presimţit moartea.

 • Fie afacerişti, fie politicieni, mai multe persoane cu bani s-au arătat dispuse să le ajute pe fetele lui Vadim Tudor. Lidia (25 de ani) şi Eugenia (20 de ani) nu au muncit niciodată, pentru că C.V. Tudor le-a ţinut ca pe nişte păpuşi, după cum chiar ele au povestit. Moartea neaşteptată a politicianului le-a pus într-o situaţie grea.