Fetele lui Vadim, la mormântul mătuşii cu care s-au certat pe avere

Ultima actualizare:

    Eugenia și Lidia și-au înmormântat, la distanţă de un an, și tatăl, și mătușa
Eugenia și Lidia și-au înmormântat, la distanţă de un an, și tatăl, și mătușa

Şi-au spus vorbe grele, au ajuns la tribunal din cauza luptei pe avere, însă a fost nevoie de o tragedie pentru ca spiritele să se calmeze în familia lui Corneliu Vadim Tudor. Fetele “Tribunului” regretă acum certurile cu mătuşa lor, care s-a stins din viaţă, săptămâna trecută, la vârsta de 72 de ani.

Lidia Samson, sora cea mică a regretatului politician, a fost condusă pe ultimul drum de cei apropiaţi, joi (12 ianuarie), după ce a fost răpusă de cancer la colon. Absente de la înmormântare au fost nepoatele ei, Lidia (26 de ani) şi Eugenia Tudor (22 de ani).

“Nu am fost în acele clipe grele la cimitir, pentru că ne-am dorit să evităm un scandal, care s-ar fi putut isca din cauza certurilor din familie, din cauza averii. Singura care a fost joi la înmormântare a fost mătuşa Magdalena, pentru că era şi normal să meargă. Eu, mama şi sora mea ne-am dus să-i aprindem o lumânare la mormânt a doua zi, ca să aibă lumină acolo unde este”, a declarat Lidia Tudor pentru Click!

Moartea Lidiei Samson le-a făcut pe fetele lui Corneliu Vadim Tudor să regrete certurile pe avere, care le-au dezbinat familia.


    † Lidia Samson
† Lidia Samson

“Am uitat de toate neînţelegerile care au fost între noi până acum. Singurul lucru de care ne pare rău este că ea nu a reuşit să-şi repare relaţiile cu probleme pe care le avea cu diverse persoane. S-a stins din viaţă din cauza unei boli cumplite, în timp ce fratele ei, Marcu, avea grijă de ea. Nu ştiu dacă a spus ceva cu limbă de moarte. Poate a lăsat un bilet, dar, momentan, nu am aflat nimic”, ne-a mai spus Lidia.

Mărul discordiei, casa de la Bran


    Casa din Bran construită de politician
Casa din Bran construită de politician

Lidia Samson şi fetele lui Vadim erau într-un război deschis pe averea poetului decedat în 2015, la vârsta de 65 de ani. Lidia Samson voia să vândă casa din Bran construită de politician, în ciuda faptului că acolo locuia cealaltă soră a lor, Magdalena Dumitru (75 de ani). De altfel, Magdalena, ajutată de fetele lui C.V. Tudor, se afla în proces cu sora mai mică şi urma să aibă înfăţişare la finele acestei luni. “Mătuşa noastră care a murit ne-a cerut în instanţă o casă, care nu era a ei. Toate problemele au început din toamna acestui an. O să vedem acum ce o să urmeze, ce o să decidă reprezentanţii instanţei”, a conchis Lidia Tudor. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
image
actualitate.net
image
actualitate.net