Fetele astea sexy îţi dansează în poală!

Ultima actualizare:

    Fetele vor  încinge atmosfera  îmbrăcate sumar
Fetele vor încinge atmosfera îmbrăcate sumar

Weekend-ul începe într-o atmoseferă incendiară. Îmbrăcate în lenjerie intimă, 15 fete superbe îşi vor face apariţia în această seară la „Glamour Sexy Party”, o petrecere unde bărbaţii se vor simţi în al nouălea cer.

Nu pleci la munte sau în altă parte, dar ai chef de distracţie? Hai la club! Organizatorii pregătesc pentru azi şi mâine concerte, dar şi petreceri fel de fel. Burlacii, şi nu numai, sunt aşteptaţi la Clubul XS, de pe Bd. Magheru. De la ora 22.00 începe „Glamour Sexy Party": 15 fete, îmbrăcate doar cu sutiene şi chiloţei minsculi, vor face show şi vor dansa în poala bărbaţilor toată noaptea.

Băutura de la bar se vinde la jumătate de preţ, iar intrarea este liberă. Dacă este ziua ta, poţi merge în Clubul Maya, de pe Calea Moşilor. De la ora 21.00 se organizează „Happy Birthday Party", iar toţi sărbătoriţii vor primi shot-uri din partea casei, dar şi o reducere de 25% la nota de plată. Nici aici nu se percepe taxă la intrare. Cine îşi doreşte să petreacă un weekend mai liniştit, poate merge la un concert la o piesă de teatru sau la stand up comedy. Iată ce vă mai recomandăm!

Azi

Ora 19.00, Piesă de teatru “Necuvintele” cu Adrian Nour, la Teatru de pe Lipscani-Sala Rapsodia, intrarea costă între 25 şi 40 de lei;Ora 21.30, Stand Up Comedy, În Culise Comedy Club, intrarea costă 20 de lei;Ora 22.30, Concert Popas Band, la Hard Rock Cafe, intrarea costă 25 de lei.

Mâine

Ora 20.00, Spectacol de teatru „Femei în mişcare”, la Music Club, intrarea costă 25 de lei; Ora 20.00, Concert Ada Milea, în Club B52, intrarea costă 25 de lei; Ora 20.00, Concert Maria Răducanu şi Niko Meinhold, la Berăria Hanul cu Tei, intrarea costă 30 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
cuplu cearta jpg
ploi jpeg
bar g712d79cb7 1920 jpg
fabrica 2 1600x1000 jpg
Papanasi png
Vipera neagră Foto Adrian Florin Vrăbiescu (2) jpg
Carne de pui jpg
Caine in cusca FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net