Festivalul Untold va avea loc între 5 și 8 august 2021, la Cluj. Poți intra cu biletul de la ediția anulată din 2020

untold.jpg

untold
Untold se întoarce în 2021
foto: Facebook
Citeste tot despre: 

Vești bune pentru iubitorii de muzică vin de la Cluj! Cea de-a șasea ediție Untold va avea loc în 2021, între 5 și 8 august.

Anul 2021 vine cu încredere şi optimism de la organizatorii festivalului Untold, care au început pregătirile pentru ediţia cu numărul şase a unuia dintre cele mai mari festivaluri din lume, Untold. În 2021, al şaselea capitol din povestea Untold se va scrie în perioada 5-8 august, la Cluj-Napoca. Ediţia de anul viitor vine cu o nouă poveste magică Untold care se va desfăşura, timp de patru zile şi patru nopţi, alături de cei mai mari artişti din întreaga lume, dar şi alături de cel mai minunat public pe care un festival şi-l poate dori.

Organizatorii evenimentului au transmis că ediţia de anul viitor va depăşi toate aşteptările şi va fi organizată în cele mai sigure condiţii, ei precizând că încrederea lor vine şi din veştile bune privind existenţa unui vaccin la începutul anului viitor şi din atenţia tot mai mare acordată de specialişti dezvoltării testelor rapide ce vor permite testarea în masă.

untold-2021.jpg

untold 2021
Untold, unul dintre cele mai așteptate festivaluri de muzică
foto: Facebook

"Un alt motiv este şi sprijinul pe care Guvernul României îl acordă organizatorilor de evenimente prin stabilirea unei scheme de ajutor de stat, menită să restarteze industria culturală şi de evenimente în anul 2021. În plus, reprezentanţii Untold, alături de alţi organizatori de evenimente din România, s-au reunit încă din luna septembrie cu reprezentanţii Guvernului într-un grup de lucru, menit să identifice toate măsurile ce trebuie pregătite, astfel încât evenimentele să poată fi reluate în 2021 în cele mai sigure condiţii. De altfel, industria de evenimente din întreaga lume se pregăteşte pentru o vară plină de activitate, în care publicul se va întâlni din nou cu artiştii preferaţi”, se mai arată în comunicatul transmis presei.

Organizatorii festivalului îi îndeamnă pe fani şi nu numai să se înregistreze cu un mesaj optimist, cu un moment pe care aşteaptă să îl trăiască în 2021, iar apoi să îl partajeze pe reţelele de socializare cu haştagul #lookingforward.

Se pot folosi biletele cumpărate pentru Untold 2020

Peste 95% dintre posesorii de abonamente şi bilete pentru ediţia din 2020 şi-au transformat tichetele de acces în varianta anytime Pass, care le asigură accesul, la alegere, la una dintre următoarele trei ediţii Untold.

Organizatorii evenimentului muzical au transmis că cei care nu au achiziţionat încă bilete pentru Untold 2021 sunt aşteptaţi să se înregistreze începând de joi, 26 noiembrie, pe untold.com pentru a afla primii ultimele noutăţi despre ediţia cu numărul șase.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1