Festivalul Diskoteka de la Timișoara, amânat. Când va fi reprogramat și ce se întâmplă cu abonamentele

Ultima actualizare:
DJ BOBO (51 de ani), pe numele lui real René Baumann, este un celebru DJ, artist și compozitor din Elveția
DJ BOBO (51 de ani), pe numele lui real René Baumann, este un celebru DJ, artist și compozitor din Elveția

Măsurile fără precedent luate de autotități pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus (COVID-19) au afectat și festivalul Diskoteka de la Timișoara, care ar fi trebuit să aibă loc în perioada 1-3 mai, pe stadionul Dan Păltinișanu. organizatorii au anuțat noi date.

Din 8 martie 2020 au fost interzise toate manifestrile publice sau private în spații deschise sau închise, cu un număr de participanți mai mare de 1000 de persoane. Măsura afectează și Festivalul Diskoteka 2020, cel mai mare festival din Europa, dedicat muzicii anilor ’80-’90. Redăm mai jos comunicatul organizatorilor, care au reprogramat.  evenimentul pentru toamnă.

Diskoteka 2020 va avea loc în septembrie

Analizând criza la nivel european și mondial generată de virusul COVID-19 (Coronavirus), dorind să venim în întâmpinarea măsurilor de prevenire și transmitere ale acestui virus și având în vedere măsura excepțională, fără precedent, de interzicere a oricăror activități care presupun participarea unui număr mai mare de 1.000 de persoane adoptată de Ministerul Sănătății și Ministerul Afacerilor Interne – Departamentul de Situații de Urgentă prin Hotărârea nr.6 din 06.03.2020, cu parere de rău ne vedem nevoiți să vă anunțăm că cel mai mare festival din Europa dedicat muzicii retro, DISKOteka Festival, se amână pentru perioada 18-20 septembrie.


    Noul afiș al festivalului
Noul afiș al festivalului

Abonamentele rămân valabile

Cele 18.426 de abonamente vândute până în prezent rămân valabile pentru noua perioadă din luna Septembrie 2020, perioadă pentru care se pot achiziționa abonamente, în continuare, pe site-ul www.diskoteka.ro sau la punctele fizice de vânzare autorizate, fără modificări de preț.

DJ BOBO a confirmat prezența pentru septembrie

Festivalul care urma să se desfășoare în perioada 1-3 Mai, în Timișoara, își păstrează majoritatea numelor de pe afiș (precum DJ BoBo, care a confirmat prezența în septembrie), iar artiștii care au alte angajamente pentru noua perioadă, dacă va fi cazul, vor fi înlocuiți cu alte nume sonore. Sănătatea și siguranța participanților la DISKOteka Festival este prioritară pentru noi.

 

Noul afiș al festivalului
Noul afiș al festivalului

Citește și:

Coronavirus. Bookfest Timişoara şi evenimente organizate la Sala Palatului în luna martie, anulate. Concertul Boney M, reprogramat

Coronavirus în România. Școlile se închid până în 22 martie! 6 măsuri fără precedent luate de autorități

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net