Femeile lui Dragnea au dat piept cu moţiunea şi cu protestatarii

Ultima actualizare:

    Viorica Dăncilă a fost susținută  de colegele din guvernFotografii: Inquam
Viorica Dăncilă a fost susținută de colegele din guvernFotografii: Inquam

A fost multă tensiune miercuri atât în plenul Parlamentului, cât și în preajma clădirii instituției, în timpul citirii și votării moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. Afară, încă de la ora 11.00, au început să se strângă protestatari, al căror număr a ajuns, la un moment dat, la peste 2.000. Înăuntru, de asemenea, multă agitație.

Chiar înainte de începerea ședinței, premierul Viorica Dăncilă, încadrată de colegele din guvern, și-a făcut apariția în sală. După ce a fost citită moțiunea, premierul Viorica Dăncilă a spus că aceasta este o înşiruire de falsuri. În timpul discursului premierului, parlamentarii liberali au desfăşurat un banner imens cu mesajul „Luptăm până la capăt pentru România”, iar parlamentarii opoziţiei au strigat de mai multe ori „Demisia”. 

simeon stalpnicul png

Fostul preşedinte Traian Băsescu a spus în plen că dacă Guvernul nu va fi demis prin moţiunea opoziţiei, mai bine să îl demită PSD. În final, s-a trecut la vot. A fost secret, cu bile. Moțiunea a fost respinsă, din cauză că au fost insuficiente voturi exprimate. Mai exact, doar 170 de parlamentari au votat, iar pentru adoptarea moţiunii erau necesare minimum 233 de voturi favorabile. Dar au fost 166 de voturi „pentru” și 4 „împotrivă”. Asta înseamnă că Guvernul Dăncilă rămâne la Palatul Victoria.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Asigurare locuinta - casa FOTO Shutterstock
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net