Femeile au interzis în noua mănăstire construită de Gigi Becali: "Nu vor fi nici animale de sex feminin"

gigi-becali.jpg

InquamPhotos

Potrivit publicației Indiscret, pe acel teren a apărut recent un panou pe care scrie „Proprietate privată! Accesul interzis femeilor!”.  Contactat de ziarul Libertatea, patronul FCSB spune că vor fi de fapt două mănăstiri, una pentru maici şi una pentru călugări, construite la câţiva kilometri distanţă.

"Femeile şi bărbaţii nu se vor întâlni. Ce, la Athos pot merge femeile? La călugări nu au voie femeile, iar la mănăstirea pentru maici nu au voie bărbaţii”, a declarat Becali pentru Libertatea.

„Facem una şi pentru femei”, a spus Becali. La şapte kilometri distanţă, pentru ca femeile şi bărbaţii să nu se întâlnească. Va fi aşa, un fel de orăşel călugăresc, mare, cu 500-1.000 de călugări. Nu vor fi nici animale de sex feminin. Vor fi măgari, boi, de exemplu, vor fi şi găini, dar cocoşi, deci nu de sex feminin”, a explicat patronul FCSB. 

Primarul din Olănești nu știe nimic despre planul lui Becali

Biserica viitoarei mănăstiri pentru călugări a fost deja construită. Primarul din Olăneşti, Sorin Vasilache, a spus, pentru publicaţia Indiscret, că nu ştia nimic despre asta, în condiţiile în care Planul Urbanistic Zonal nu a ajuns încă pe masa consilierilor locali. Preotul Emilian Groşenoiu, care slujeşte în localitatea Olăneşti, a spus şi el că nu are cunoştinţă de planurile lui Becali. El s-a arătat însă contrariat de apariţia panoului care anunţă accesul interzis femeilor. "Nici Dumnezeu nu a fost misogin, din contră, a avut femeile lângă El. Femeile sunt păcătoase? Fals! (…) Biserica e o instituţie publică până la urmă. Dacă faci o instituţie publică, nu poţi să îngrădeşti cuiva accesul. Acolo intră oricine, şi cel păcătos şi cel drept. (…) Cum să scoţi femeia din biserică în secolul 21?”, a spus preotul Groşenoiu pentru jurnaliştii de la Indiscret.

Citește continuarea aici

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5