Femeie ucisă pe trecerea de pietoni, la Aiud! Șoferul circula cu o viteză nebună pe ploaie VIDEO

Ultima actualizare:

    Un tânăr de 24 de ani a ucis o femeie care trecea regulamentar stradaFoto: Observatornews.ro
Un tânăr de 24 de ani a ucis o femeie care trecea regulamentar stradaFoto: Observatornews.ro

Inconștiență maximă la volan! O femeie a fost ucisă pe trecerea de pietoni de un șofer teribilist, sâmbătă seară (26 septembrie). Tânărul circula cu o viteză mare, iar condițiile de vizibilitate erau reduse, afară fiind condiții de ploaie, dar și deja întuneric. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, au precizat reprezentanţii IPJ.

Femeia care trecea strada regulamentar a fost spulberată pur și simplu. Din nefericire, a murit ulterior la spital, a informat, duminică dimineaţa, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ), potrivit observatornews.ro.

Polițiștii susțin că tânărul de 24 de ani care conducea un autoturism pe strada Cuza Vodă din Aiud, în direcţia Aiud - Turda, nu ar fi acordat prioritate de trecere şi a acroşat o femeie care traversa regulamentar, pe trecerea de pietoni.  Totul a fost surprins de camerele de supraveghere. Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional.

Femeia a murit la spital

Femeia, de 45 de ani, din Aiud, a suferit leziuni corporale grave. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba, Radu Botezan, victima prezenta politraumatisme, fiind intubată de echipajul SMURD înainte să fie transportată la spital.

Din cauza rănilor grave, femeia a decedat la spital

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net