Femeie reţinută după ce a fost prinsă când încerca să vândă jumătate de kilogram de heroină

heroina.jpg

Foto: arhivă

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

O femeie din București a fost reţinută după ce a fost prinsă în flagrant, de poliţiştii antidrog şi procurorii DIICOT, în timp ce încerca să vândă aproximativ jumătate de kilogram de heroină, potrivit unui comunicat al DIICOT.

Femeia, în vârstă de 32 de ani, avea asupra ei aproximativ 500 de grame de heroină când a fost prinsă de polițiști de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Ilfov și de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Bucureşti.

„La data de 17 august a.c., polițiștii au prins-o în flagrant, în timp ce încerca să comercializeze aproximativ 500 de grame de heroină, contra sumei de 11.000 de euro”, arată marţi Poliţia Română, într-un comunicat de presă.

Surse judiciare au declarat că femeia se numeşte Maria Claudia Răducanu, iar aceasta avea acasă încă un kilogram de heroină, drogurile fiind descoperite în urma percheziţiei domiciliare făcute de poliţişti şi procurori imediat după realizarea flagrantului, transmite Mediafax.

Maria Claudia Răducanu urmează să fie prezentată, marţi, în faţa magistraţilor Tribunalului Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă, pentru deţinere şi distribuire de droguri de mare risc.

Acţiunea a fost sprijinită şi de poliţiştii Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5