Femeie înjunghiată de cinci ori, în fața unui bloc din Oradea. Cine este agresorul

technology-2500010_1920.jpg

Foto Pixabay.com

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Agresorul unei femei aflate în stare gravă după ce a fost înjunghiată de mai multe ori, duminică seara, la Oradea, a fost prins după ore în şir de căutări. El se ascundea într-un bloc în construcție din apropierea cartierului unde s-a produs agresiunea. Suspectul este fostul soț al victimei și ar fi polițist local, cu antecedente de violență la adresa femeii.

Atacatorul femeii înjunghiate în Oradea a fost prins în noaptea de duminică spre luni, după mai multe ore de căutări. Este fost şef al Poliţiei locale iar în prezent este simplu poliţist local, în cadrul Biroului Disciplina în Construcţii şi Protecţia Mediului.

Potrivit unor surse ale adevarul.ro, Kover Ladislau Paul a fost găsit într-un bloc neterminat, în apropierea locului în care şi-a înjunghiat victima. Avea zgârieturi pe abdomen, era în hipotermie şi era ameţit, fiind transportat la spital pentru evaluare şi îngrijiri medicale.

Victima este fosta lui soţie, de care ar fi divorţat recent, şi care a şi obţinut un ordin de protecţie împotriva lui anul trecut. Ordinul a fost emis doar pentru o perioadă de 3 luni, când instanţa a dispus ca bărbatul să fie evacuat din locuinţă şi să păstreze o distanţă de 200 metri faţă de ea.

Kover Ladislau Paul a fost, pe rând, şef al Biroului personal al Primăriei, director adjunct al Poliţiei Comunitare iar apoi şi director. În 2014, el a fost concediat însă a deschis proces împotriva Poliţiei locale, obţinând în instanţă reîncadrarea sa. Astfel, în 2016 a revenit la Poliţia locală ca şef Birou Disciplina în Construcţii şi Protecţia Mediului, funcţie pe care ulterior a pierdut-o, în prezent fiind simplu poliţist local. 

 

Citește mai multe informații pe www.adevărul.ro

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5