Femeie dispărută de mai multe luni, găsită îngropată în curtea casei la Variaș, în Timiș. Ce au descoperit anchetatorii

Ultima actualizare:

    Cadavrul femeii a fost găsit îngropat în curte Foto: observatornews.ro
Cadavrul femeii a fost găsit îngropat în curte Foto: observatornews.ro

Cadavrul unei femei în vârstă de 64 de ani a fost găsit îngropat în curtea casei sale din localitatea Variaș, județul Timiș. Femeia nu mai fusese văzută de câteva luni, însă nici unul dintre cei doi fii ai săi nu au anunțat dispariția ei. De altfel, cei doi sunt suspecții principali în acest caz.

Bătrâna locuia împreună cu cei doi fii, însă nici unul dintre ei nu a sunat la poliție să anunțe că mama lor a dispărut. Cea care a dat alarma a fost o nepoată de-a femeii, îngrijorată că nu a mai văzut-o de câteva luni bune și că este posibil să fi pățit ceva. Așa au intrat polițiștii pe fir și i-au audiat pe cei doi băieți ai victimei.

În timpul audierilor, unul dintre ei, cunoscut şi cu probleme psihice, le-ar fi spus anchetatorilor că fratele său ar fi ucis-o pe mama lor. le-a spus oamenilor legii că în urmă cu câteva luni a văzut-o pe mama lui dezbrăcată, într-o anexă a locuinţei, şi că el crede că fratele său a ucis-o. Poliţiştii l-au audiat şi pe celălalt frate, care a susţinut că mama sa ar fi plecat în străinătate şi că de atunci nu mai ştie nimic de ea. Ulterior, bărbatul a fost testat cu detectorul de minciuni, însă acesta nu a trecut testul, scrie adevarul.ro.

Miercuri seara, poliţiştii criminaişti s-au întors în gospodăria din comuna Variaş, unde locuia familia, şi au început cercetările. A fost adus un câine de urmă şi chiar s-au făcut săpături în grădina locuinţei. Poliţiştii au găsit cadavrul femeii, îngropat în grădină. Deşi în stare avansată de putrefacţie, acesta a fost preluat de medicii legişti care vor încerca să stabilească dacă bătrâna a murit din cauze naturale sau a fost ucisă.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la institutul de medicină legală, iar în urma necropsiei va fi stabilită cauza decesului. 

Citește și: 

Caz cutremurător în Suceava. O mamă şi-a ucis şi îngropat cei trei copii

Român dat dispărut în Cipru, îngropat în spatele unei benzinării. Motivul crimei, o căsătorie fictivă

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net